Oğuzhan Demir 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Merhabalar, geçen bilgi aradım bulamadım, işlemleri bitirdim. Birine lazım olur diye paylaşayım dedim. Öncelikle montaj yapan yerden evrakları alacağız. Egzoz ölçümü 460 TL İşlem yapılırken araca LPG takıldığını belirtiniz. Muayene 3300 TL. Randevu alırken 2800 diyordu sanırım Teknik değişiklikte olduğu için farklı fiyat alındı. Noter ruhsat değişimi 2000 TL. Aslında araca LPG'yi eski sahibi 2 yıldan daha fazla zaman önce takılmış, muayene zamanı evrakları alıp işletmek üzere anlaşmışlar, ben aracı başka ilden alıp plaka değişimi yapmıştım. Ben aracı geçen yıl aldığımda arkadaş LPG taktırdığı yerin bilgisini vermişti. Aradım durumu belirttim. Hiç lafı uzatmadan ruhsat fotoğrafı istediler gönderdim. Hiç bir ücret talep etmeden 2 gün içerisinde evrakları hazırlayıp kargo ile gönderdiler sağ olsunlar. Dışarda LPG durumunu belirterek egzoz ölçümünü yaptırdım. Muayene istasyonunda durumu belirterek muayene yaptırdım. Son olarak noterde ruhsat değişikliğini yaptım. Montaj evraklarını noter aldı bizde kalacak dedi. Sigortaya bildirmem gereklimi bilmiyorum ama zaten 15 güne onunda zamanı geliyor. 7 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Fatura tarihi geçmiş tarihli oldugu için bana ceza kesmişlerdi denk gelene artı olarak bunu da yazalım Tadilattan sonra 1 ay müddet var. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Metin Akbal yazdı: Fatura tarihi geçmiş tarihli oldugu için bana ceza kesmişlerdi denk gelene artı olarak bunu da yazalım Tadilattan sonra 1 ay müddet var. Ben emniyette kendime ceza yazdırıp, işletmistim. Sonra o ödediğim cezayi unutup e devlette görünce ne cezası bu diye de aranıp durmustum 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben emniyette kendime ceza yazdırıp, işletmistim. Sonra o ödediğim cezayi unutup e devlette görünce ne cezası bu diye de aranıp durmustum Aynısını bende yaptım ordan biliyorum 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts