Ahmet Çolak 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Merhabalar 2024 tiggo 8 pro max almayı düşünüyoruz, istanbul anadolu yakasında yaşıyorum, çok trafik yok uzun yola da düzceye gidiyorum. Şehir içi ve şehir dışı kaç yakıyor kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim, arabanın bir kroniği sorunu varsada söylerseniz mutlu olurum, iyi forumlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Patronumun babası kullanıyor. İstanbul şehir içi 10LT aşağısı hayal. Şehir dışı daha denenmedi. 2 ay evvel sıfır alındı araç. Yorum bağlantısı
Ahmet Çolak 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Sani Gerşon yazdı: Patronumun babası kullanıyor. İstanbul şehir içi 10LT aşağısı hayal. Şehir dışı daha denenmedi. 2 ay evvel sıfır alındı araç. Yeni yakıt zamlarıyla çok zor gözüküyor Yorum bağlantısı
Ahmet Çolak 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Onun yerine togg T10X v2 uzun menzil önerir misiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ev şarja uygunsa tabi. 10F yahut tesla Reno5 e de bakın aile uygunsa Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Bu araçlar kadar kötü plastik trim aksamı görmedim. Bu kadar mı cansız olur. Piyasaya giriyor madem kendini kanıtlasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Elektriklide byd atto3 de olabilir yeni kasa geldiyse Atto 2 de geldi atto3 güncel yok sanıyorum atto2 iyi fiyata verirlerse https://byd-seal.com/atto2.html Yorum bağlantısı
Ahmet Çolak 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ev şarja uygunsa tabi. 10F yahut tesla Reno5 e de bakın aile uygunsa Müstakil evim var togg’a da baktım ama tesla alıcam gibi duruyor uzun vadede kafa dinlemek için Mehmet Göktürk yazdı: Elektriklide byd atto3 de olabilir yeni kasa geldiyse Atto 2 de geldi atto3 güncel yok sanıyorum atto2 iyi fiyata verirlerse https://byd-seal.com/atto2.html Attolae bize ufak kaçıyor Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Chery araçlarında az yakıt hayal. Yakıt konusunda oldukça verimsiz motorlara sahipler. Tavsiyem başka modellere odaklanmanız. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Elektriklide byd atto3 de olabilir yeni kasa geldiyse Atto 2 de geldi atto3 güncel yok sanıyorum atto2 iyi fiyata verirlerse https://byd-seal.com/atto2.html Çok verimsiz bir araç atto 2. Dolphin daha iyi bir seçenek ama tutmadı tasarımdan. Birde SUV değil tabi, SUV olsun çamurdan olsuncular atto 2 yi 1. Yaptılar geçen ay. Bende evde şarj imkanı olduğu için EV derim. T10F alırdım imkanım olsa. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ev müstakilse elektrikli. palnlı elektrikkesintisi başlar ise, şarj istasyonları ev mi sanayi mi kategorüsine girer acaba? Yorum bağlantısı
Samed Biçer 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 2023 model Tiggo 8 Pro modeline bir senedir sahibim. İstanbul içi yoğun trafik, kış hava şartları(kış lastiği) ve agresif kullanım sonucunda şuan 11 litre ortalamam var. Yaz hava şartlarında 9-10 litre arasında tüketimi var. Pro Max modeli 1 litre daha az yakıyor eğer rodaj döneminde değilse. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: palnlı elektrikkesintisi başlar ise, şarj istasyonları ev mi sanayi mi kategorüsine girer acaba? Hiçbişey olmaz panel koyar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 9 saat önce Paylaş 9 saat önce bu torres nasıl bu kadar satıyor ya Ahmet İhsan Akşen yazdı: 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hiçbişey olmaz panel koyar teşvikiye ye ters durum Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ahmet Çolak yazdı: Merhabalar 2024 tiggo 8 pro max almayı düşünüyoruz, istanbul anadolu yakasında yaşıyorum, çok trafik yok uzun yola da düzceye gidiyorum. Şehir içi ve şehir dışı kaç yakıyor kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim, arabanın bir kroniği sorunu varsada söylerseniz mutlu olurum, iyi forumlar. Eğer yakıt önemli ise 183 olan değil 145 olanlardan alın. Samed beyin dediği gibi 1-1.5 lt daha düşük yakıt tüketimi var. Son makyajlı kasa daha önceki 2 kasadaki neredeyse tüm şikayetlerin giderilmesi için çalışılmış bir kasa. Eğer bütçe sıkıntısı yoksa o kasayı öneririm. Bununla birlikte kalite işçilik vs gibi önyargılı yorumlara pek katılmadığımı söyleyeyim. Yakıt konusunu herkes aracı aldığı para ile değerlendiriyor sanırım. Yani megan hatta dolu clio parasına alınca, kullanılan aracın D suv olduğunu unutup Clio yakıtı bekliyor elbette sonu hüsran oluyor. Gerçi ben 1.2 408 den geçtim inanın şehir içi maks 2 litre şehirler arası 1 -1.5 fazla yakıyor. Parça tedariki, yok airbag açmama sorunu yok 6 ayda paslanma sorunu bunlar gerçekten şehir efsanesi ve münferiden olan sıkıntılar. Ben yurt dışında da sonraki TR dönüşünde de kullandım kronik hayati bir sıkıntı duymadım da yaşamadım da şükür olsun. Lüks seviyorsanız ve daha uygun bütçe ile buna ulaşmayı düşünüyorsanız muadili az diye düşünüyorum. İ4 de var 2024. İnanın bazı yönlerden ondan üstün bir araç. Neyse fazla uzatmayayım detaylı bir inceleme yazarım bir ara her ikisi için de. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: teşvikiye ye ters durum Müstakil dendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Müstakil dendi işte yine ters buralara, buralardan öıksak zaten tek araba superB 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts