Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce arkadaşım kullanıyor avrupa yakasında çoğunlukla şehir içi trafikte. 13 litre yakıyor. güçlü versiyonu. servisteki eleman 50 bin olunca sat abi demiş. dayanağı ne bilmem. 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: servisteki eleman 50 bin olunca sat abi demiş. dayanağı ne bilmem. Benim bir fikrim var ama 1900 bilmem kaçta o günün teknolojisi ile üretilen araçlar hala kullanılıyor ve bir şekilde hayatına devam ediyor. Hal böyleyken günümüzde üretilen hiçbir aracın ben 40-50000 km de kurtulunacak duruma geleceğini düşünmüyorum. Elektronik aksam çok, motor daha karmaşık vs vs ama yine de böyle bir şey olmaz. Ekonomik ömrünün 10 sene olduğunu düşünsek yine 100000 km yapar en kötü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkadaşım kullanıyor avrupa yakasında çoğunlukla şehir içi trafikte. 13 litre yakıyor. güçlü versiyonu. servisteki eleman 50 bin olunca sat abi demiş. dayanağı ne bilmem. sonrasında servise gelmeyecek olması olabilir malum garanti bitince sanayiye Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: ah be nerde o eski insignia turbolar ne günlere kaldık Ah reis ah. Gerçekten efsane idi ilk çıkan insignialar. Herhalde en son aşık olduğum araç o idi. Bir daha beni o kadar etkileyen bir araç olmadı. Tabi gençlik de vardı o zamanlar. 2009 5 farklı insignia al sat yaptım. Hele OPC 2.8 320 Bg hala aklımdadır. Peh peh peh 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts