Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce arkadaşım kullanıyor avrupa yakasında çoğunlukla şehir içi trafikte. 13 litre yakıyor. güçlü versiyonu. servisteki eleman 50 bin olunca sat abi demiş. dayanağı ne bilmem. 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: servisteki eleman 50 bin olunca sat abi demiş. dayanağı ne bilmem. Benim bir fikrim var ama 1900 bilmem kaçta o günün teknolojisi ile üretilen araçlar hala kullanılıyor ve bir şekilde hayatına devam ediyor. Hal böyleyken günümüzde üretilen hiçbir aracın ben 40-50000 km de kurtulunacak duruma geleceğini düşünmüyorum. Elektronik aksam çok, motor daha karmaşık vs vs ama yine de böyle bir şey olmaz. Ekonomik ömrünün 10 sene olduğunu düşünsek yine 100000 km yapar en kötü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: arkadaşım kullanıyor avrupa yakasında çoğunlukla şehir içi trafikte. 13 litre yakıyor. güçlü versiyonu. servisteki eleman 50 bin olunca sat abi demiş. dayanağı ne bilmem. sonrasında servise gelmeyecek olması olabilir malum garanti bitince sanayiye Yorum bağlantısı
Recommended Posts