İçeriğe Yönlendir

470.000-550.000 TL Arası Araç Tavsiye

Ali YILDIZ06

Recommended Posts

Görkem Karakaş
Ali YILDIZ06 yazdı:

A noktasından B noktasına gitmek için mantıklı araç temiz de görünüyor fakat fiyatı bilemiyorum. Yüksek geldi ama symbol algısından olabilir, fiyat normal olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar
(düzenlendi)

Yol tutuş zayıftır, güvenlik yoktur tamam ama ilk virajda uçmak komik olmuş :D

tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Şirketimizden 2013 linea 1.3 dizel satılacak yakın zaman da 120 bin de iyi bi bakım ve temizlikle uzun seneler binilir rakam belli olsun yazarım 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ali Darbaz yazdı:

İlk virajda uçmak istemiyorsan alma, ben aldım kullandım hemen sattım

Sen 50yi zor geçiyorsun nası virajda uçma deneyimi yaşadın ki :crazy:

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Işık yazdı:

Sen 50yi zor geçiyorsun nası virajda uçma deneyimi yaşadın ki :crazy:

Şile’ye giderken babam uçuyordu. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Symbol tugay komutani paketmiş ama sonuçta gene bir symbol fiyat perfomans F/P olarak başkasi hayrini görsun linea tercih ederim daha uygun fiyata.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Symbol tugay komutani paketmiş ama sonuçta gene bir symbol fiyat perfomans F/P olarak başkasi hayrini görsun linea tercih ederim daha uygun fiyata.

Araba nın eski sahibi Kırşehirli bir Astsubaymış. İlk sahibinden almıştım. Otokoç İkinci elde takas ile alınmış.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ali Darbaz yazdı:

Araba nın eski sahibi Kırşehirli bir Astsubaymış. İlk sahibinden almıştım. Otokoç İkinci elde takas ile alınmış.

Ben ilandaki arabaya demistim ama senjnkinde bu kadar dolu paketse tespitimde yanilmadim 😂

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Ben ilandaki arabaya demistim ama senjnkinde bu kadar dolu paketse tespitimde yanilmadim 😂

Benim eski arabam buydu. Bunu satıp, C3 aldım. Citroen c3 bu arabadan daha az yakıp daha iyi yol tutar. 

Citroen c3 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bekir Çelik
Ali YILDIZ06 yazdı:

2012 1.5 dCi Expression vardı bende. Tek depo, tek marş Adana - İzmir yaptım. 2014'te 13 kuruş yakmıştı. 1055 kg takribi, kronik bir sıkıntısı yok. Sadece zamanla egzoz spiralinde sıkıntı çıkıyor, değiştiriyorsun bitti gitti. Mazotu iyi yerden aldıktan sonra fiyat performans aracı.

Virajları zayıf evet ama ilk virajda da uçmuyorsun. :) Limitlerine alıştıktan sonra sıkıntı yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Bekir Çelik yazdı:

Virajları zayıf evet ama ilk virajda da uçmuyorsun. :) Limitlerine alıştıktan sonra sıkıntı yok.

Sürüş dinamikleri asgari düzeyde bir araç. Bu konuda beklenti ya çok düşük olmalı ya da hiç olmamalı. Ford ve Opelden sonra direksiyonuna geçince bisikletten hallice gibi geliyor. 

Yorum bağlantısı
Hakan Berk
Bekir Çelik yazdı:

2012 1.5 dCi Expression vardı bende. Tek depo, tek marş Adana - İzmir yaptım. 2014'te 13 kuruş yakmıştı. 1055 kg takribi, kronik bir sıkıntısı yok. Sadece zamanla egzoz spiralinde sıkıntı çıkıyor, değiştiriyorsun bitti gitti. Mazotu iyi yerden aldıktan sonra fiyat performans aracı.

bir de elektrik konusunda ilginç sorunlar oluyor özellikle sinyal far kolları vs o yıllarda hocam, ben de bir sonraki kasayı kullandım 4 sene falan, limitlere alışınca sorun olmuyor kesinlikle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Koray Demir yazdı:

Ford ve Opelden sonra direksiyonuna geçince bisikletten hallice gibi geliyor. 

5 tane ford kullandım 

Suan 2012 focus 3 kadar kötü olan olmadı.

Belki lastikten belki başka biseyden ama hızlı yapmaya korkuyorum(110-120km)

Markadan ziyade araç kondisyonu başka 

Bu arada clio hem ekonomik hemde hicte fena degil bence.tam emektar arabadır  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06
Koray Demir
Fikri Keleş yazdı:

5 tane ford kullandım 

Suan 2012 focus 3 kadar kötü olan olmadı.

Belki lastikten belki başka biseyden ama hızlı yapmaya korkuyorum(110-120km)

Markadan ziyade araç kondisyonu başka 

Bu arada clio hem ekonomik hemde hicte fena degil bence.tam emektar arabadır  

His ve davranış başka başka şeylerdir. Araç rot balansa girdi mi hiç? Lastik havaları, lastikler, amortisörler, denge çubukları veya alt tablalar ilk şüpheliler. Focusun tüm serilerini kullandım özellikle mk3 ün yol tutuşuna hayranımdır. Bridgestone veya Conti gibi lastiklerde denemek gerek. Arabayla biraz daha vakit geçirin müsait bir alanda deneyin ve eğer arabada bir sıkıntı yoksa (umarım yoktur) Focus 3 ün yol tutuşunun gayet iyi olduğunu göreceksiniz. Focus 3 seleflerine nazaran daha yumuşak ve virajda yatıyor Focus 2 gibi sert değil burası kabul fakat araçta F2'den daha üstün bir destek sistemi var eğer limitlerini aşarsa kendine has süspansiyon geometrisi ile tatminkar şekilde yol tutuyor. Yeri gelirse imkanlar dahilinde Focus 2 yi bile dans ettire ettire kullanabiliriz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06

linea ve clio grandtour arasındayım, mantığım 1.2 benzinli grandtour diyor, gönlüm linea 1.6 multijet diyor. Hangisini dinleyim sizce :)

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Koray Demir yazdı:

His ve davranış başka başka şeylerdir. Araç rot balansa girdi mi hiç? Lastik havaları, lastikler, amortisörler, denge çubukları veya alt tablalar ilk şüpheliler. Focusun tüm serilerini kullandım özellikle mk3 ün yol tutuşuna hayranımdır. Bridgestone veya Conti gibi lastiklerde denemek gerek. Arabayla biraz daha vakit geçirin müsait bir alanda deneyin ve eğer arabada bir sıkıntı yoksa (umarım yoktur) Focus 3 ün yol tutuşunun gayet iyi olduğunu göreceksiniz. Focus 3 seleflerine nazaran daha yumuşak ve virajda yatıyor Focus 2 gibi sert değil burası kabul fakat araçta F2'den daha üstün bir destek sistemi var eğer limitlerini aşarsa kendine has süspansiyon geometrisi ile tatminkar şekilde yol tutuyor. Yeri gelirse imkanlar dahilinde Focus 2 yi bile dans ettire ettire kullanabiliriz. 

Alt takımda bir sıkıntı yok kaç kere baktırdım,lastik havaları normal.Bir tek motor kulakları sanırım değişecek.

Bilemiyorum,ondan yaparmi

Ali YILDIZ06 yazdı:

linea ve clio grandtour arasındayım, mantığım 1.2 benzinli grandtour diyor, gönlüm linea 1.6 multijet diyor. Hangisini dinleyim sizce :)

Farklı 2 dünya temiz bir 1.6 linea memnun eder 3 yıl kullandım,keyifli 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...