Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali YILDIZ06 yazdı: Astra h hangisinisi tavsiye edersiniz hocam, 1.3 dizel 1.6 benzinli olarak, en sorunsuzu kronik vs birşeyi olmayan, hangi motor mantıklı 1.3 multijet. Vites aralari kisadir ama 6 ileri. Ben 2nsene kullandim aracimda acikcasi bakimsizdi hor kullanilmisti kaporta vs 200bindeydi çok keyif alarak tum Türkiye'yi gezdirdi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Paylaş 12 saat önce 1.3 astra kullandım ilk kalkış biraz ağır kalıyor ama sonrası bence iyi idi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Astra h de eşya gözü yok onun dışında güzel arabadır. 1.3 ü 1-2. viteste ağır kalsa da alışıyor insan, yarış yapmıyoruz. Euro 4 dpfsiz miss gibi motor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Astra h de eşya gözü yok onun dışında güzel arabadır. 1.3 ü 1-2. viteste ağır kalsa da alışıyor insan, yarış yapmıyoruz. Euro 4 dpfsiz miss gibi motor. uzun yolu zevkli araba aslın da at 6 ya 3000 devir de 180 le git 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: 1.3 astra kullandım ilk kalkış biraz ağır kalıyor ama sonrası bence iyi idi favorimdi siyah dipcik gibin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 1.3 astra bizim araçtan iyi kalkıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Yeter yazdı: 1.3 astra bizim araçtan iyi kalkıyor. bozuktır o zaman tdci, ilk kalkışında emekli emmi gibidir 1.3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bozuktır o zaman tdci, ilk kalkışında emekli emmi gibidir 1.3 Olabilir abi ya da ben sürmeyi bilmiyorum. Şu da olabilir ileriki hızlarda da atak gibi astra. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Olabilir abi ya da ben sürmeyi bilmiyorum. Şu da olabilir ileriki hızlarda da atak gibi astra. Yazılım vardır, çok fark ediyor kalkışta 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts