Sinan Akgöl Cuma 07:01 Paylaş Cuma 07:01 Ali YILDIZ06 yazdı: Astra h hangisinisi tavsiye edersiniz hocam, 1.3 dizel 1.6 benzinli olarak, en sorunsuzu kronik vs birşeyi olmayan, hangi motor mantıklı 1.3 multijet. Vites aralari kisadir ama 6 ileri. Ben 2nsene kullandim aracimda acikcasi bakimsizdi hor kullanilmisti kaporta vs 200bindeydi çok keyif alarak tum Türkiye'yi gezdirdi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 09:14 Paylaş Cuma 09:14 1.3 astra kullandım ilk kalkış biraz ağır kalıyor ama sonrası bence iyi idi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 10:56 Paylaş Cuma 10:56 Astra h de eşya gözü yok onun dışında güzel arabadır. 1.3 ü 1-2. viteste ağır kalsa da alışıyor insan, yarış yapmıyoruz. Euro 4 dpfsiz miss gibi motor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 11:16 Paylaş Cuma 11:16 Köksal Yılmaz yazdı: Astra h de eşya gözü yok onun dışında güzel arabadır. 1.3 ü 1-2. viteste ağır kalsa da alışıyor insan, yarış yapmıyoruz. Euro 4 dpfsiz miss gibi motor. uzun yolu zevkli araba aslın da at 6 ya 3000 devir de 180 le git 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:27 Paylaş Cuma 11:27 Fatih Keskin yazdı: 1.3 astra kullandım ilk kalkış biraz ağır kalıyor ama sonrası bence iyi idi favorimdi siyah dipcik gibin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 12:05 Paylaş Cuma 12:05 Mehmet Yeter yazdı: 1.3 astra bizim araçtan iyi kalkıyor. bozuktır o zaman tdci, ilk kalkışında emekli emmi gibidir 1.3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 13:20 Paylaş Cuma 13:20 Çağlar Bayur yazdı: bozuktır o zaman tdci, ilk kalkışında emekli emmi gibidir 1.3 Olabilir abi ya da ben sürmeyi bilmiyorum. Şu da olabilir ileriki hızlarda da atak gibi astra. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 14:27 Paylaş Cuma 14:27 Mehmet Yeter yazdı: Olabilir abi ya da ben sürmeyi bilmiyorum. Şu da olabilir ileriki hızlarda da atak gibi astra. Yazılım vardır, çok fark ediyor kalkışta 1 Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Herkese merhabalar tekrar, hatasız boyasız 85 bin km’ de 2012 1.6 multijet 105 hp 6 ileri Emotion plus Linea aldım, öneri ve tavsiyeler için teşekkürler, saygılar. 6 Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun Teşekkürler sağolun Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaça mal oldu acaba 670 e aldım abi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali YILDIZ06 yazdı: 670 e aldım abi Konusunu bekliyorum, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Konusunu bekliyorum, hayırlı olsun sağolun, müsait olduğumda detaylı fotograflarını ekleyeceğim, aracı bir tanıdık vasıtasıyla buldum, piyasanın yukarısına aldım, km orjinal, hata ve boya yok, kaportada ufak tefek göze direk batmayan çizikler mevcut, arabanın içi sıfır ayarında, çekişi gücü baya iyi gaza basınca hissettiriyor, yakıt olarak 1.5 dci 105 lik ile aynı, eksiklikleri de var tabi, alt takıma çok bakmamışlar, ses gelmiyor aslında ama lastikçi abi rotun bozuk lastiği yemiş alt takıma baktır dedi. Triger değişmemiş çok büyük ihtimal, ilk işim triger olacak (fiyat aldım 1.6 multijetin trigeri yağ bakımı ile birlikte 25-27 arası tutar dedi özel bir servis), donanım olarak yılının en dolu paketi emotion plus, kadife koltuklar, elektrikli bel şişirme, otomatik dijital klima, hız sabitleme, yokuş desteği, arka bardaklık kol dayama arka havalandırma, en arka güneşlik perde vs döneminin kaymakam arabası diyorlar, kaymakamlara vermişler tabi belki de yoktur öyle birşey hatırlamıyorum. Herşey yolunda giderse planım 2 sene civarı binmek. 1 saat önce tarihinde Ali YILDIZ06 tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce dolu donanım iyidir her zaman keyif verir Yorum bağlantısı
Recommended Posts