Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali YILDIZ06 yazdı: Astra h hangisinisi tavsiye edersiniz hocam, 1.3 dizel 1.6 benzinli olarak, en sorunsuzu kronik vs birşeyi olmayan, hangi motor mantıklı 1.3 multijet. Vites aralari kisadir ama 6 ileri. Ben 2nsene kullandim aracimda acikcasi bakimsizdi hor kullanilmisti kaporta vs 200bindeydi çok keyif alarak tum Türkiye'yi gezdirdi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 1.3 astra kullandım ilk kalkış biraz ağır kalıyor ama sonrası bence iyi idi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Astra h de eşya gözü yok onun dışında güzel arabadır. 1.3 ü 1-2. viteste ağır kalsa da alışıyor insan, yarış yapmıyoruz. Euro 4 dpfsiz miss gibi motor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Astra h de eşya gözü yok onun dışında güzel arabadır. 1.3 ü 1-2. viteste ağır kalsa da alışıyor insan, yarış yapmıyoruz. Euro 4 dpfsiz miss gibi motor. uzun yolu zevkli araba aslın da at 6 ya 3000 devir de 180 le git 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: 1.3 astra kullandım ilk kalkış biraz ağır kalıyor ama sonrası bence iyi idi favorimdi siyah dipcik gibin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 1.3 astra bizim araçtan iyi kalkıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: 1.3 astra bizim araçtan iyi kalkıyor. bozuktır o zaman tdci, ilk kalkışında emekli emmi gibidir 1.3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: bozuktır o zaman tdci, ilk kalkışında emekli emmi gibidir 1.3 Olabilir abi ya da ben sürmeyi bilmiyorum. Şu da olabilir ileriki hızlarda da atak gibi astra. Yorum bağlantısı
Recommended Posts