Erencan Durmuş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Herkese selamlar şöyle bir problemim var video olarakta ekleyeceğim. Gaz kelebeğini rölanti spreyi ve fırça yardımıyla sökmeden temizledim kelebeği 1 kez aç kapa yaptım elimle 15dk bekledikten sonra çalıştırdım aracımı hiçbir sorun olmadan çalıştı fakat şuan rölanti 600-900 arası oynuyor sürekli sabit olarak. Adaptasyon yapılması gerektiği söylendi Kutup eksi başını söktüm 2 saat sonra taktım benzinde 10dk çalıştı 5-10km gazlamdan sürüş yaptım fakat düzelmedi. Bilgisayara bağladık hataları sildik yine düzelmedi ne yapmam gerekiyor çözümü var mı? https://www.youtube.com/shorts/Odda6k31_1o Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Gaz kelebeği kalibrasyon yok focus da. Hatta kelebek üstünde temizlenmez gibi bir şey yazar bazılarında. Rölanti valfi testi var sadece. Rölanti sorunu karter havalandırma hortumları ve rölanti valfi kaynaklıdır genelde 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Karter havalandırma hortumu ilk şüpheli olmak üzere bir yerden kontrolsüz hava girişi var motora. Duman testleri var galiba şimdi kolayca bulunuyor . Eskinden cm cm takip ediliyordu Yorum bağlantısı
Recommended Posts