Erencan Durmuş Dün saat 05:29 Paylaş Dün saat 05:29 Araçta yolda giderken km biranda sıfıra düşüyor ve araç teklemeye başlıyor bazen seyir halinde kendiliğinden düzeliyor bazen kontak aç kapa yaparsam düzeliyor bu sorun sadece hız göstergesinde oluyor sorun ne olabilir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göler Dün saat 07:36 Paylaş Dün saat 07:36 Focus 2 lerde göstergede kronik lehim çatlağı sorunundan dolayı benzer şikayetler olabiliyor. Focus 1 de benzer arıza var mıdır bilemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 07:46 Paylaş Dün saat 07:46 Erencan Durmuş yazdı: Araçta yolda giderken km biranda sıfıra düşüyor ve araç teklemeye başlıyor bazen seyir halinde kendiliğinden düzeliyor bazen kontak aç kapa yaparsam düzeliyor bu sorun sadece hız göstergesinde oluyor sorun ne olabilir ? Hız/vss/kilometre sensörü olarak geçen parça arızalı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Dün saat 09:06 Paylaş Dün saat 09:06 Hatırladığım kadarı ile iki sebebi vardı. Ilki akünün zayıf olması. ( Yolda giderken bir kere başıma gelmişti / hız sensörüm sağlam aküm bitikti ) . Ikincisi hız sensörünün arızalı olması. Aküden başlamanızı tavsiye ederim. Yarım kontak yaptığınızda hız ve devir göstergeleri titriyorsa %100 akünüz bitmek üzeredir. 3 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru Dün saat 10:42 Paylaş Dün saat 10:42 Orijinal km sensorune cok para vermenize gerek yok. Ben fae marka alip taktırmıstım. 3 yıl sorunsuz kullanıp aracı sattım 1 Yorum bağlantısı
Erencan Durmuş Dün saat 16:32 Yazar Paylaş Dün saat 16:32 Mustafa Erkan yazdı: Hatırladığım kadarı ile iki sebebi vardı. Ilki akünün zayıf olması. ( Yolda giderken bir kere başıma gelmişti / hız sensörüm sağlam aküm bitikti ) . Ikincisi hız sensörünün arızalı olması. Aküden başlamanızı tavsiye ederim. Yarım kontak yaptığınızda hız ve devir göstergeleri titriyorsa %100 akünüz bitmek üzeredir. Evet kontağı ilk açtığımda göstergeler titriyor açıkcası aküden olacağını hiç düşünmemiştim çünkü devirde birşey yok sadece km gidiyor. Aküye baktıracağım yarın Tolgahan Doğru yazdı: Orijinal km sensorune cok para vermenize gerek yok. Ben fae marka alip taktırmıstım. 3 yıl sorunsuz kullanıp aracı sattım Km sensörü arızalıysa eğer cihaza bağladığımızda gözükür mü ? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek Dün saat 17:29 Paylaş Dün saat 17:29 Aynı sorunu yaşamıştım. Sorun hız sensöründe olma ihtimali çok yüksek. Aküden olsa diğerleri de hata verir. Orijinal alıp değiştirdim 4 yıl sorunsuz kullanıp satmıştım. Bir de orijinal teyp kullanıyorsanız hıza duyarlı sesi artırma vardı aniden ses kısılıp açılıyorsa sebebi bu sensördür. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Erencan Durmuş yazdı: Km sensörü arızalıysa eğer cihaza bağladığımızda gözükür mü ? Hız sensörü arizasi P0500 hatası verir. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hız sensörü arızası başıma yeni geldi daha sensörü değiştirdim sorun gitti iki dakikalık işlem. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hız sensörü orjinal parça ile değişim yaptırın yan sanayi parçada aynı sorun tekrarlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts