Ali Darbaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Günaydın. bu plaka app plakamı değil mi? Konuya hakim değilim sizde incelerseniz sevinirim. Üzerinde mühürde var. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Bence harf ve rakam sıralarının arasındaki mesafe standarta uymuyor. Ancak yazı fontu uygun. App ye benziyor. Mühür olsa da plakada olması gereken hologram ve karekod da yok. Eski olduğundan olabilir. Eskiden resmi basılmış olsa da bazı plakalar standartlara uymayabiliyor. 23 saat önce tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Peki muayenede app plaka geçiyor mu. Bunu tespit edebiliyorlar mı? 23 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Hem önde hemde arka plakada tr hologramları var mış. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Peki muayenede app plaka geçiyor mu. Bunu tespit edebiliyorlar mı? Geçmiyor ve edebiliyorlar. Zaten yeni plaka aldığında karekodu üstünde oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 21 saat önce Paylaş 21 saat önce https://www.tsof.org.tr/old/2016/039.pdf Şöyle bir kanun üzerinden basılıyor plakalar. Sizin plakanız APP diye tabir edilen türden. her ne kadar mühür olsa da harf boyutları kanuna uygun değil. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Bu plaka nasıl arkadaşlar, uygun mu? Bayinin taktırdığı plaka. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Hologramı, soğuk presi var. ama buna rağmen app plaka muamelesimi görcek bu şimdi. Ben polis görünce durup yanında sorayım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 saat önce Paylaş 17 saat önce APP Plaka ile ilgili tüm gerekli bilgileri şu konumda paylaşmıştım: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/317209-app-plaka-kullanımı/ Şu an devletin takıldığı şey, APP ayrı, mühürsüz ayrı olmak üzere 2 farklı konu. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hologramı, soğuk presi var. ama buna rağmen app plaka muamelesimi görcek bu şimdi. Ben polis görünce durup yanında sorayım. 3 kategori var. Olması gereken, mühürsüz 140 bin cezalık, fontu hatalı 4 bin cezalık. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Flashi güçlü cep tel yada fotograf makinasiyla çekin app olmayan plaka isigi yansitmaz plaka gozukur. App parlar kesin yontem degildir ama App plakali eski fotolara bakinca plakalar hepsi parlak olmayanlar temiz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bu app işini de çözdüklerin de ülke Finlandiya gibi olacak Yorum bağlantısı
Deniz Kom 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sizinkiyle aynı durumdayım. Benim araç da Gebze şoförler odasından basılan plakayı almasına rağmen bir polis arkadaşa sordum, app diye ceza keserler plakayı değiştir dedi. Harfler bir kademe daha kalın basılmış. İşin yoksa uğraş dur. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Evren Erakçora yazdı: Bu plaka nasıl arkadaşlar, uygun mu? Bayinin taktırdığı plaka. Plaka satılık mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 dakika önce Yazar Paylaş 17 dakika önce Hyundai servisi Polislerle dolu. Tuscon araçlarını bakıma getirmişler. Arabamın plakası gösterdim ve App oldunu söylediler. Değiştirmeliymişim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts