Ali Darbaz Dün saat 06:40 Paylaş Dün saat 06:40 Günaydın. bu plaka app plakamı değil mi? Konuya hakim değilim sizde incelerseniz sevinirim. Üzerinde mühürde var. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Dün saat 06:44 Paylaş Dün saat 06:44 (düzenlendi) Bence harf ve rakam sıralarının arasındaki mesafe standarta uymuyor. Ancak yazı fontu uygun. App ye benziyor. Mühür olsa da plakada olması gereken hologram ve karekod da yok. Eski olduğundan olabilir. Eskiden resmi basılmış olsa da bazı plakalar standartlara uymayabiliyor. Dün saat 06:49 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:59 Yazar Paylaş Dün saat 06:59 (düzenlendi) Peki muayenede app plaka geçiyor mu. Bunu tespit edebiliyorlar mı? Dün saat 07:00 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:40 Yazar Paylaş Dün saat 07:40 Hem önde hemde arka plakada tr hologramları var mış. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 07:57 Paylaş Dün saat 07:57 Ali Darbaz yazdı: Peki muayenede app plaka geçiyor mu. Bunu tespit edebiliyorlar mı? Geçmiyor ve edebiliyorlar. Zaten yeni plaka aldığında karekodu üstünde oluyor. Yorum bağlantısı
Murat Azalma Dün saat 08:45 Paylaş Dün saat 08:45 https://www.tsof.org.tr/old/2016/039.pdf Şöyle bir kanun üzerinden basılıyor plakalar. Sizin plakanız APP diye tabir edilen türden. her ne kadar mühür olsa da harf boyutları kanuna uygun değil. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 10:51 Paylaş Dün saat 10:51 Bu plaka nasıl arkadaşlar, uygun mu? Bayinin taktırdığı plaka. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:32 Yazar Paylaş Dün saat 11:32 Hologramı, soğuk presi var. ama buna rağmen app plaka muamelesimi görcek bu şimdi. Ben polis görünce durup yanında sorayım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:06 Paylaş Dün saat 13:06 APP Plaka ile ilgili tüm gerekli bilgileri şu konumda paylaşmıştım: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/317209-app-plaka-kullanımı/ Şu an devletin takıldığı şey, APP ayrı, mühürsüz ayrı olmak üzere 2 farklı konu. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Dün saat 13:52 Paylaş Dün saat 13:52 Ali Darbaz yazdı: Hologramı, soğuk presi var. ama buna rağmen app plaka muamelesimi görcek bu şimdi. Ben polis görünce durup yanında sorayım. 3 kategori var. Olması gereken, mühürsüz 140 bin cezalık, fontu hatalı 4 bin cezalık. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Flashi güçlü cep tel yada fotograf makinasiyla çekin app olmayan plaka isigi yansitmaz plaka gozukur. App parlar kesin yontem degildir ama App plakali eski fotolara bakinca plakalar hepsi parlak olmayanlar temiz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bu app işini de çözdüklerin de ülke Finlandiya gibi olacak 2 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sizinkiyle aynı durumdayım. Benim araç da Gebze şoförler odasından basılan plakayı almasına rağmen bir polis arkadaşa sordum, app diye ceza keserler plakayı değiştir dedi. Harfler bir kademe daha kalın basılmış. İşin yoksa uğraş dur. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Evren Erakçora yazdı: Bu plaka nasıl arkadaşlar, uygun mu? Bayinin taktırdığı plaka. Plaka satılık mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Hyundai servisi Polislerle dolu. Tuscon araçlarını bakıma getirmişler. Arabamın plakası gösterdim ve App oldunu söylediler. Değiştirmeliymişim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tamer Olcay Çiçek yazdı: Bu app işini de çözdüklerin de ülke Finlandiya gibi olacak Bir de ses sistemi işi tabi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cem Dilmen yazdı: Bir de ses sistemi işi tabi müebbet Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bugün plakaları yenileyeyim diye gittim çok kalabalıktı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bugün plakaları yenileyeyim diye gittim çok kalabalıktı. Tanıdık birine satış yap, daha kolay değişirsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts