İçeriğe Yönlendir

Tüy Bırakmayan Mikrofiber Bez

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon

Merhaba herkese,

Aracımın ön camlarını içeriden -marketlerde satılan sözde mikrofiber- bezle sildiğimde, ışık vurduğunda içeride hep tüyler görüyorum. Temizlik sıvısı olarak Meguiars'ın cam temizleme sıvısını kullanıyorum ama bez bi türlü düzgün bulamadım.

Würth'ün ürünlerine baktım lakin 1000TL'den fazla bir beze vermek doğru gelmedi. Belki daha ucuza daha doğru bi ürün önerebilecek vardır forumumuzda.

Önerilerinize açığım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

güderi 

Cam için iyi diyorsan, alacağım hemen? Işık vurunca çok rahatsız ediyor zira. Würth'un ürünlerini gördüm.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benim formül daha basit. Göğüse komple basit bez seriyorum. Camsil sıkıp mini çekpas ile siliyorum camı. Pırıl ve pırıl oluyor

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Sani Gerşon yazdı:

Merhaba herkese,

Aracımın ön camlarını içeriden -marketlerde satılan sözde mikrofiber- bezle sildiğimde, ışık vurduğunda içeride hep tüyler görüyorum. Temizlik sıvısı olarak Meguiars'ın cam temizleme sıvısını kullanıyorum ama bez bi türlü düzgün bulamadım.

Würth'ün ürünlerine baktım lakin 1000TL'den fazla bir beze vermek doğru gelmedi. Belki daha ucuza daha doğru bi ürün önerebilecek vardır forumumuzda.

Önerilerinize açığım.

Suff Nergiz Karbon Çok Amaçlı Temizlik Bezi 40x40 (1 ADET) | - Fiyatı, Yorumları

karbon bez al en iyi cam temizlik ürünü ben tv ekranında bile bunu kullanıyorum

linki örnek amaçlı verdim farklı markalardan da alabilirsin

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

Sleepy ile sildikten sonra en ucuz ve renksiz güderi ile alıyorsun hocam camı. Cam yok gibi oluyor. Ben oto yıkamada cam sildirtmiyorum, o kirli bezden cam parlama yapmaya başlıyor. Tüyler de cabası. Cumartesi günü hanımın arabayı servise vermiştim, fanila ile sildiler herhalde camı. Her yer beyaz tüy. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...