Oğuzkan Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: eski atlet, son yıkamada yumuşatıcı kullanılmadan yıkanırsa servise tam hazırdır mesela , beyaz olacak Eskidikce hafif sararır ya bazıları onlar olmaz mı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Eskidikce hafif sararır ya bazıları onlar olmaz mı en makbülü eski pamuk gibisi yok artık pet şişeden yapıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: en makbülü eski pamuk gibisi yok artık pet şişeden yapıyorlar Göbek deliğinden en son ne zaman tüy topladın? 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sani Gerşon yazdı: Merhaba herkese, Aracımın ön camlarını içeriden -marketlerde satılan sözde mikrofiber- bezle sildiğimde, ışık vurduğunda içeride hep tüyler görüyorum. Temizlik sıvısı olarak Meguiars'ın cam temizleme sıvısını kullanıyorum ama bez bi türlü düzgün bulamadım. Würth'ün ürünlerine baktım lakin 1000TL'den fazla bir beze vermek doğru gelmedi. Belki daha ucuza daha doğru bi ürün önerebilecek vardır forumumuzda. Önerilerinize açığım. Çok nadiren camı içten siliyorum başka yere değen bez illa ki iz bırakıyor o nedenle kağıt havlu kullanıyorum. Havlusuz tüysüz bezlerde marka çok da önemli değil sanki benzer şeylere herkes kendi markasını basmış satıyor, uzun yıllar önce bir tane almıştım markasını bulamadım hala kullanıyorum, denemek için dış yüzeye "parex yer bezi" diye bir bez aldım ama henüz kullanmadım. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 11 saat önce Paylaş 11 saat önce dış kurulama için reklamı yapılan suyu tamamen çeken, iz bırakmayan havlu önerisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Çankaya yazdı: dış kurulama için reklamı yapılan suyu tamamen çeken, iz bırakmayan havlu önerisi olan var mı? Nasiol araç kurulama havlusu Yorum bağlantısı
Recommended Posts