Sani Gerşon 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Merhaba herkese, Aracımın ön camlarını içeriden -marketlerde satılan sözde mikrofiber- bezle sildiğimde, ışık vurduğunda içeride hep tüyler görüyorum. Temizlik sıvısı olarak Meguiars'ın cam temizleme sıvısını kullanıyorum ama bez bi türlü düzgün bulamadım. Würth'ün ürünlerine baktım lakin 1000TL'den fazla bir beze vermek doğru gelmedi. Belki daha ucuza daha doğru bi ürün önerebilecek vardır forumumuzda. Önerilerinize açığım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: güderi Cam için iyi diyorsan, alacağım hemen? Işık vurunca çok rahatsız ediyor zira. Würth'un ürünlerini gördüm. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Benim formül daha basit. Göğüse komple basit bez seriyorum. Camsil sıkıp mini çekpas ile siliyorum camı. Pırıl ve pırıl oluyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sani Gerşon yazdı: Merhaba herkese, Aracımın ön camlarını içeriden -marketlerde satılan sözde mikrofiber- bezle sildiğimde, ışık vurduğunda içeride hep tüyler görüyorum. Temizlik sıvısı olarak Meguiars'ın cam temizleme sıvısını kullanıyorum ama bez bi türlü düzgün bulamadım. Würth'ün ürünlerine baktım lakin 1000TL'den fazla bir beze vermek doğru gelmedi. Belki daha ucuza daha doğru bi ürün önerebilecek vardır forumumuzda. Önerilerinize açığım. Suff Nergiz Karbon Çok Amaçlı Temizlik Bezi 40x40 (1 ADET) | - Fiyatı, Yorumları karbon bez al en iyi cam temizlik ürünü ben tv ekranında bile bunu kullanıyorum linki örnek amaçlı verdim farklı markalardan da alabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sleepy ile sildikten sonra en ucuz ve renksiz güderi ile alıyorsun hocam camı. Cam yok gibi oluyor. Ben oto yıkamada cam sildirtmiyorum, o kirli bezden cam parlama yapmaya başlıyor. Tüyler de cabası. Cumartesi günü hanımın arabayı servise vermiştim, fanila ile sildiler herhalde camı. Her yer beyaz tüy. 1 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce En basit camsil+gazetenin çok resimli olmayan bir sayfası. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kesinlikle güderi kullanın, sorun yaşamazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Cam bezi var Farmasi nin MR. Wipes diye ben ondan kullanıyorum hanım almıştı nemli şekilde silince toz iz bırakmıyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ben camları ılık su + yüzey temizleyici (dixi) karıştırıp önce ıslak denebilecek kadar bir bezle siliyorum. sonra da Bim'den aldığım MR.Green Mikrofiber cam bezi (tüysüz) ile kuruluyorum. Eğer cam çok kirli ise yüzey temizleyici, kuru herhangi bir bez, tekar yüzeytemizleyicili bez sonrada kuru cam bez sıralaması ile siliyorum. Leke, iz, hologram vs kalmıyor abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Tüysüz olanlardan denedin mi? Marka önerisi var mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce eski atlet, son yıkamada yumuşatıcı kullanılmadan yıkanırsa servise tam hazırdır mesela , beyaz olacak İlkay Başaran yazdı: gazete. yeni kağıtlar zevk vermiyor mirim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Marka önerisi var mı? Üç harfli markettekileri deneyebilirsin. Şaşırtıcı performansları olabiliyor. Ben bimden alıyorum genelde bu tip mfleri. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Bi ara bimde çok ucuza satılıyordu.Gelirse kaçırma. Kurulamada hiç iz bırakmıyor. https://ty.gl/36wz3inyob0i9 Yorum bağlantısı
Recommended Posts