Özgür ÇETİNKAYA 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Google son güncelleme ile arama sonuçlarında yapay zeka sonuçlarını gösteriyor. Bilgi edinmek için oluşturulan forum ve blog sitelerin sonu yavaş yavaş geliyor. Örnek arama Tıklayın Haber sitelerinin dışında artık işler çok zor... Yorum bağlantısı
Deniz Kom 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çoğu site Gugıl amcada üst sıralara çıkmak için para ödüyor. Forumlar hala varlığını sürdürecektir, insanlar başlıklar altında karşılıklı fikir yürütmeyi, klavye başında da olsa insan etkileşimini tercih ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Hızlı bilgiye ulaşmak için AI çoktan forum sitelerinin yerini aldı bence. Dün cj ye karbüratör ve avans ayarı yaparken AI dan destek aldım. işin sonunda sonuca ulaşamasam da mantıksal olarak gidiş yolları olduğu için belli seviyeye kadar getirebildim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce 2 gündür deniyorum. Epey bir makaleye ulaşmamı sağladı. Globalde benim için her dilde arama yapıyor. Fransız formundan makale bile buldu. Burak Kuşçu yazdı: Hızlı bilgiye ulaşmak için AI çoktan forum sitelerinin yerini aldı bence. Dün cj ye karbüratör ve avans ayarı yaparken AI dan destek aldım. işin sonunda sonuca ulaşamasam da mantıksal olarak gidiş yolları olduğu için belli seviyeye kadar getirebildim. Arabamın obd loglarını paylaştığım için ısrarla sürekli Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5W40 5 Lt Motor Yağ geçmemi istiyor. Bir sonraki bakım geçeçeğim, umarım beni patlatmaz Burak Kuşçu yazdı: Hızlı bilgiye ulaşmak için AI çoktan forum sitelerinin yerini aldı bence. Dün cj ye karbüratör ve avans ayarı yaparken AI dan destek aldım. işin sonunda sonuca ulaşamasam da mantıksal olarak gidiş yolları olduğu için belli seviyeye kadar getirebildim. Arabamın obd loglarını paylaştığım için ısrarla sürekli Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5W40 5 Lt Motor Yağ geçmemi istiyor. Bir sonraki bakım geçeçeğim, umarım beni patlatmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts