Bekir Çelik 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı sahurlar abiler. Komşu kazayla benmim Palio'nun yan aynasını kırmış. Ayna eski düzen elektrikli. Sıfırını alsam, bunu kim takar? Hiç aynayla işim olmamıştı bugüne kadar. Kaportacı, camcı, tamirci, oto elektrikçi, aksesuarcı? Kime gitmeliyim? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sen takabilirsin bence. 99 fiestamin yan aynaları katlanmiyordu, bir kaç defa darbeden sürtmeden falan kırıldı, hep kendim değiştirdim. Eskinin arkası sağlamsa yeniye tak boya sorunu da olmaz böylece. Sağlam değilse ve yenisi boyanacaksa zaten kaportacı hem boyar hem de değişimini yapar. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 3 vida 1 tane elektrik soketi tutar, kendin rahatça takabilirsin. Adım Adım Ayna Sökme: Plastik Kapağı Çıkarın: Kapı iç direğinde, aynanın arkasına denk gelen plastik üçgen kaplamayı bir plastik sökme aparatı veya düz tornavida yardımıyla nazikçe kanırtarak çıkarın. Kabloyu Ayırın: Aynanın elektrik soketini (eğer varsa) fişten çekerek bağlantıyı kesin. Cıvataları Sökün: Aynayı kapıya sabitleyen cıvataları (genellikle 3 adet) uygun bir anahtar ile sökün. Aynayı Alın: Aynayı dışarıdan tutarak yavaşça çekip çıkarın. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Tornavida kullanabilen herhangi birisi yapabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts