Mehmet Göktürk 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Yerli Elektrikli Karea Fit 700 Bin TL Fiyatla Tanıtıldı Alıntıdır: https://www.autoticari.com/yerli-elektrikli-karea-fit-700-bin-tl-fiyatla-tanitildi Karel Kalıp tarafından üretilen elektrikli küçük binek araç Karea Fit 135 km menzil ve 700 bin TL lansman fiyatıyla tanıtıldı. Karea markasıyla elektrikli küçük binek araç pazarına giren Karel Kalıp, şu an için yüzde 35 yerlilik oranıyla ürettiği Karea Fit modelini 10 Mart 2026 tarihinde İstanbul'da düzenlenen bir tanıttı. Gelecekte yük-paket taşımaya yönelik versiyonlarının da çıkması beklenen Karea özellikle kalabalık şehirlerin özel ihtiyaçlarına göre üretilmiş. Elektrikli know-how'ı Çin'den geldiği kaydedilen Karea Fit'in 2027 yılında yerlilik oranın yüzde 50'ye çıkacağı da kaydedildi. Şehir şartlarında pratiklik sunmak üzere otoyol ve köprüleri de kullanılabilecek olan Karea Fit modelinin otomobil standardında ergonomi, şasi ve gövde yapısı koltuklarla üretildiği kaydedildi. IVECO ve Garanti BBVA’dan Finans Anlaşması Karea Fit ölçüleri: Uzunluk: 2631 mm Genişlik: 1498 mm Yükseklik: 1621 mm Ağırlık: 540 kg Jant Çapı: 13 inç Kapı Sayısı: 3 Koltuk Sayısı: 2 Bagaj Hacmi: 184 litre Karea Fit konfor özellikleri: PTC Isıtıcı Elektrikli Camlar Merkezi Kilit EPS Direksiyon Hidrolik Fren Bağımsız Süspansiyon Karea Fit güç ve menzil özellikleri: Motor Gücü: 12kW Batarya Tipi: LFP Batarya Kapasitesi: 9,98 KwH Menzil: 135 km Azami Hız: 90 km/s 0-50 km/s: 6 sn Karea Fit teknoloji ve donanım özellikleri: Rejeneratif Fren Sistemi Geri Görüş Kamerası Park Sensörü Multimedya Bluetooth Karea Fit batarya ve şarj özellikleri: Kolay Sarj: 220V/16A AC Şarj Alım Gücü: 3,3 kW/s Şarj Süresi: yüzde 20'den yüzde 80'e 2 saat Batarya: 5 yıl veya 100.000 km 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bu gidişle tuk tuk dolmuşlarda çıkacak gibime geliyor Virüs gibi yayılmaya başladı bu minikler trafikte Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) yanlış ebat, bunun işe yaraması için Norveçte falan yaşamak lazım ki onlar bile almaz, neyse nüfus az olacak, refah ileri düzey olacak, trafik derdin olmayacak vs. bizde satmaz, bu tip bücürler bizde olmaz ve sakat, biçeriz geçer bizim Millet. Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bu gidişle tuk tuk dolmuşlarda çıkacak gibime geliyor Virüs gibi yayılmaya başladı bu minikler trafikte az kaldı alayına öyle şeyler gelecekki Millet illallah edecek... 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) 700 verip bunu alacak hiç kimseyi tanımıyorum 700 bine 3 tane twingo alırım her gün farklı birine binerim 10 saat önce tarihinde Mehmet Cihat tarafından düzenlendi 2 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce ebat doğru da fiyat çok yüksek. Ya da ebat büyük olacaktı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 16.000 dolar eder. %25 ötv, %20 kdv düş. 10.500 dolar. Adamlar şunu 10,500 dolara satıyor. Satabilecek yani. Güzel tezgah valla 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Spring alırım bu rakama çıkacaksam Broadway buluruz 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 700 e kendileri binerler alan satan olmaz. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ana yollara çıkabiliyormuş diye okudum. Binek ruhsatlı elektrikli motorsiklet. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bence de fiyat ciddi yüksek. Çinli muadilleri yarı fiyatı civarına alınabiliyor diye düşünüyorum. Yerli olduğu için daha uygun fiyata çıkması gerekirdi sanki. Bir absürtlük var gibi ama anlamadım Yorum bağlantısı
Emrah Altun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlk fotoyu gördüğümde fotoğrafı yanlardan sıkıştırmışlar sandım vallahi. Bu parayı buna verene kadar ikinci el temiz Smart fortwo veya Forfour alırım. En kötü BMW malı yani. Kafayı yemişler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Cem Dilmen yazdı: Bence de fiyat ciddi yüksek. Çinli muadilleri yarı fiyatı civarına alınabiliyor diye düşünüyorum. Yerli olduğu için daha uygun fiyata çıkması gerekirdi sanki. Bir absürtlük var gibi ama anlamadım Et fiyatı avrupanın iki katı yerli niye ucuz olsun ki? Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce köyde tarlada tapanda kullanmalık olmuş ama pahalı bence. köylü adam buna 700 bin vermez. Volta markasının bunun yarı fiyatına elektrikli arabaları var bizim köyde nerdeyse herkeste var köy içinde sağa sola giderken kullanıyor bağ evine giderken kullanıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Japonya'da ve Avrupa'da bu tip otomobillere çok ciddi vergi indirimleri var. Ancak bu rakama Türkiye'de bu aracı satabilmek çok zor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts