Ahmet İhsan Akşen 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Cihat yazdı: 700 verip bunu alacak hiç kimseyi tanımıyorum 700 bine 3 tane twingo alırım her gün farklı birine binerim He he binersin. Vergisi sigortası bakımı, birkaç asgari ücret yer yılda:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: tamam anlaştık zaten ben içimi döktüm rahatladım. okuduğun için ayrıca teşekkür. Ekranın diğer tarafında bir dostun yazılanları okuması kadar tatmin edici birşey yok. Her şekilde anlaşırız hocam Neticede aynı taraftayız yurttaş olarak. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fiat topolino 400 bine var bundan yakışıklı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fikri Keleş yazdı: Fiat topolino 400 bine var bundan yakışıklı L6 o bu L7 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç demem derdim ama diyeyim, pilli spring güzel bir seçenek 100 bine 344 ps olsa? Yalarım her pilini 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts