Ahmet İhsan Akşen 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Cihat yazdı: 700 verip bunu alacak hiç kimseyi tanımıyorum 700 bine 3 tane twingo alırım her gün farklı birine binerim He he binersin. Vergisi sigortası bakımı, birkaç asgari ücret yer yılda:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: tamam anlaştık zaten ben içimi döktüm rahatladım. okuduğun için ayrıca teşekkür. Ekranın diğer tarafında bir dostun yazılanları okuması kadar tatmin edici birşey yok. Her şekilde anlaşırız hocam Neticede aynı taraftayız yurttaş olarak. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fiat topolino 400 bine var bundan yakışıklı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Fikri Keleş yazdı: Fiat topolino 400 bine var bundan yakışıklı L6 o bu L7 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hiç demem derdim ama diyeyim, pilli spring güzel bir seçenek 100 bine 344 ps olsa? Yalarım her pilini 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce @Servet Aydın nette projeler var ama kafama takılıyor şöyle Broadway yada Şahin gibi bir şeyi şehir içi kullanım için ( 30 km menzil ) cevirsek olmaz mı? Randıman masraf batarya motor falan filan? Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erhan Doruk yazdı: Ehliyet yaşı 16 ya düşerse satabilir Kundaktaki bebeğe bile versen o paraya zor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Citroen ve Fiat'ın benzer modelleri düşünüldüğünde fiyatın yüksek olduğuna ben de katılıyorum. Diğerlerine nazaran biraz donanım koymuşlar gibi. Ama o fiyat farkına değmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Hamit inan yazdı: @Servet Aydın nette projeler var ama kafama takılıyor şöyle Broadway yada Şahin gibi bir şeyi şehir içi kullanım için ( 30 km menzil ) cevirsek olmaz mı? Randıman masraf batarya motor falan filan? orjin aküsünden çıkan tek anfi kablosunu bile görünce bağlıyorlar, bagajda 8 akü görürse müebbet verirler genel müdürü Refik Diri açıklamalar yaptı: 8000 ilk kapasite 40000 ikinci yatırım planlaması ile güney avrupaya ihraç stratejisi öngörmüşler, yedek parça ihtiyacını 1 günde tedarik için depo planlaması yapılmış, birinci hedef marka bilinirliğini sağlamak. bol insta ve yutub videoları yaptırmaları lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts