İçeriğe Yönlendir

Yeni Yerli Mikro Araç Karea 700K TL

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
Mehmet Cihat yazdı:

700 verip bunu alacak hiç kimseyi tanımıyorum :D 700 bine 3 tane twingo alırım her gün farklı birine binerim :exc1:

He he binersin. Vergisi sigortası bakımı, birkaç asgari ücret yer yılda:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Mehmet Göktürk yazdı:

tamam anlaştık zaten ben içimi döktüm rahatladım. okuduğun için ayrıca teşekkür. Ekranın diğer tarafında bir dostun yazılanları okuması kadar tatmin edici birşey yok. 

Her şekilde anlaşırız hocam :) Neticede aynı taraftayız yurttaş olarak. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

hiç demem derdim ama diyeyim, pilli spring güzel bir seçenek :rofl: 

100 bine 344 ps olsa?

:nargile: Yalarım her pilini

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hamit inan

@Servet Aydın nette projeler var ama kafama takılıyor şöyle Broadway yada Şahin gibi bir şeyi şehir içi kullanım için ( 30 km menzil ) cevirsek olmaz mı? Randıman masraf batarya motor falan filan? 

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Erhan Doruk yazdı:

Ehliyet yaşı 16 ya düşerse satabilir :)

Kundaktaki bebeğe bile versen o paraya zor :D

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Citroen ve Fiat'ın benzer modelleri düşünüldüğünde fiyatın yüksek olduğuna ben de katılıyorum. Diğerlerine nazaran biraz donanım koymuşlar gibi. Ama o fiyat farkına değmez.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hamit inan yazdı:

@Servet Aydın nette projeler var ama kafama takılıyor şöyle Broadway yada Şahin gibi bir şeyi şehir içi kullanım için ( 30 km menzil ) cevirsek olmaz mı? Randıman masraf batarya motor falan filan? 

orjin aküsünden çıkan tek anfi kablosunu bile görünce bağlıyorlar, bagajda 8 akü görürse müebbet verirler

genel müdürü Refik Diri açıklamalar yaptı: 8000 ilk kapasite 40000 ikinci yatırım planlaması ile güney avrupaya ihraç stratejisi öngörmüşler, yedek parça ihtiyacını 1 günde tedarik için depo planlaması yapılmış, birinci hedef marka bilinirliğini sağlamak. bol insta ve yutub videoları yaptırmaları lazım

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Çağlar Bayur yazdı:

orjin aküsünden çıkan tek anfi kablosunu bile görünce bağlıyorlar, bagajda 8 akü görürse müebbet verirler

genel müdürü Refik Diri açıklamalar yaptı: 8000 ilk kapasite 40000 ikinci yatırım planlaması ile güney avrupaya ihraç stratejisi öngörmüşler, yedek parça ihtiyacını 1 günde tedarik için depo planlaması yapılmış, birinci hedef marka bilinirliğini sağlamak. bol insta ve yutub videoları yaptırmaları lazım

Bağlama olayını unutmuşum :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Hamit inan yazdı:

Bağlama olayını unutmuşum :)

benim arabaya bir baktım, otoparka sakladım :rofl: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

Spring alırım bu rakama çıkacaksam

w203 mercedes alırım...

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Doğan Arşiray yazdı:

w203 mercedes alırım...

:) o kadar etmiyorki

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Doğan Arşiray yazdı:

w203 mercedes alırım...

Sorunsuz araç dedik sanayi erkmeği değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Hamit inan yazdı:

96'da yaptımdı. 48v dc motor,4 adet 210ah kamyon aküsü. 4 adet kontaktör ve pedalda 4'lü komitatör. Gölcük İzmit 17km. 3-4 defa git gel yapardım. Hız 50'yi görmez ama işe yarardı.

Şimdi ise aşağı yukarı hesaplama yapalım;

120v batarya, 56v brusless motor ve driver. Ivır zıvır koyduk. 200gibi çıkar rakam

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hamit inan
Servet Aydın yazdı:

96'da yaptımdı. 48v dc motor,4 adet 210ah kamyon aküsü. 4 adet kontaktör ve pedalda 4'lü komitatör. Gölcük İzmit 17km. 3-4 defa git gel yapardım. Hız 50'yi görmez ama işe yarardı.

Şimdi ise aşağı yukarı hesaplama yapalım;

120v batarya, 56v brusless motor ve driver. Ivır zıvır koyduk. 200gibi çıkar rakam

Sorduktan sonra yapay zekayla biraz muhabbet ettim aşağı yukarı senin dediğin değerleri verdi. Sonra çağlar abi geldi hevesi kursakta bıraktı 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bir etiketçi kolay oluınmuyor dna larda mevcut :mangal: 

Servet Aydın yazdı:

96'da yaptımdı.

doğanı bir modifiye etmiştim 3.20 ler dikiz aynamda....

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

Sorunsuz araç dedik sanayi erkmeği değil

en azından sanayiye kadar gidebilir. bu düdük makarnası ile ölürsün sanayi yolunda

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...