Gökhan Aksu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Arkadaşlar merhaba, Hanımın ısrarı üzerine 2016 VW Golf 1.2 Comforline manuel aracımı satıp 2018-2019 model Volvo V40 1.5 T3 inscription ile yola devam edeceğim. Konu ile alakalı dikkat etmen gerekli hususlarda öneri ve uyarılarınızı rica ediyorum. Şİmdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce V40 hakkında bildiğim keyifli bi otomobil. Yakıtı golften sonra biraz fazla gelebilir sadece. Hayırlısı olsun 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Görkem Karakaş yazdı: V40 hakkında bildiğim keyifli bi otomobil. Yakıtı golften sonra biraz fazla gelebilir sadece. Hayırlısı olsun Yakıtı göze aldım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Gökhan Aksu yazdı: Yakıtı göze aldım. birde yedek parça biraz pahalı gelebilir. sadece yakıt olarak düşünmeyin. ama güzel araba 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: birde yedek parça biraz pahalı gelebilir. sadece yakıt olarak düşünmeyin. ama güzel araba Biraz terletecek anlaşılan. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce hocam sorması ayıp piyasası kaç alacağınız aracın ? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce ibrahim Tiryaki yazdı: hocam sorması ayıp piyasası kaç alacağınız aracın ? 1,5 - 2 arası 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Gökhan Aksu yazdı: , Hanımın ısrarı üzerine Konu baştan kapalı zaten.. Bize hayırlı olsun demek düşer, Güle güle kullan kardeşim. 1 1 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Alptuğ Özcan yazdı: 1,5 - 2 arası Fikrinize saygı duymakla beraber, ben genelde o fiyatlara sıfır yada sıfıra yakın araç tercih etme taraftarıyım. İstediği kadar volvo olsun 6-7 yaşında arabalara o paraları vermem. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce (düzenlendi) ibrahim Tiryaki yazdı: hocam sorması ayıp piyasası kaç alacağınız aracın ? Alptuğ Özcan yazdı: 1,5 - 2 arası Doğru tespit. Mehmet Ozyurek yazdı: Konu baştan kapalı zaten.. Bize hayırlı olsun demek düşer, Güle güle kullan kardeşim. Eyvallah emmi Ali Darbaz yazdı: 180 beygir Çin motorlu olan model mi 152 olandan 28 dakika önce tarihinde Gökhan Aksu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce ibrahim Tiryaki yazdı: Fikrinize saygı duymakla beraber, ben genelde o fiyatlara sıfır yada sıfıra yakın araç tercih etme taraftarıyım. İstediği kadar volvo olsun 6-7 yaşında arabalara o paraları vermem. Yok konu sahibi ben değilim zaten Gökhan Aksu yazdı: Doğru tespit. 152 olandan T3 benzinli motor Bana da bu araba için ısrar eden olsa keşke 1 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce ibrahim Tiryaki yazdı: Fikrinize saygı duymakla beraber, ben genelde o fiyatlara sıfır yada sıfıra yakın araç tercih etme taraftarıyım. İstediği kadar volvo olsun 6-7 yaşında arabalara o paraları vermem. Benim fikrimi çok fazla önemseyen yok Bir aksilik olmaz ise 2 sene sonra değiştirme planımız var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts