Gökhan Aksu 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Hakan Berk yazdı: Hayırlı olsun şimdiden, Volvo sahipleri biraz kıl insanlar olduğu için (ben gibi) her kaydını tek tek tutmuş olması muhtemel bir araç bulmanız kolay olacaktır, And Çetin hem Otopark döneminde inceledi hem de YouTube kanalında dikkat edilmesi gerekenleri saymıştı diye hatırlıyorum. Bildiğim kadarıyla az sorunlu motorlarından olmalı T3 motorlar. Bir de yetkili servise gitmezseniz de VIDA yazılımı (Volvo'nun yazılımı) kullanan bir servis ile çalışın, çok fark ediyor. Teşekkürler.You Tube'den takip edeyim Fırat Önal yazdı: Depo bu kadarken menzilin 220 km olması biraz korkuttu beni. Yakıt deposu 62 litre. İlanlardan bir arabaya ait. Bu kadar değildir yakıt tüketimi bu kadar çok değildir umarım. Evren Erakçora yazdı: Golf daha iyi gibi geliyor bana . Golf iyi.Ancak hanım tercihini de göz önüne bulundurmam benim için önemli 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu ekobuust değil dimi Bildiğim kadarıyla T4 ecoboost o yüzden çok sevmiyor Volvocular, bu kendi motoru olması lazım. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bence sizin gönlünüz yok bu arabada. Eğer sizin gönlünüz yoksa makul bir dille anlatın veya şöyle şöyle sorunluymuş deyin başka araba bakın. Hatchback bir ton araba var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ecobost motor mu bu araba . ben olsam ecobost motor almazdım öyle ise eğer 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Harun Kocaçalışkan yazdı: Bence sizin gönlünüz yok bu arabada. Eğer sizin gönlünüz yoksa makul bir dille anlatın veya şöyle şöyle sorunluymuş deyin başka araba bakın. Hatchback bir ton araba var. Ben tam ortadayım. Ali Gök yazdı: ecobost motor mu bu araba . ben olsam ecobost motor almazdım öyle ise eğer Ecoboost değil. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Range rover Evoque ta kullanılan Ford alt yapısını olan motor mu bu acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts