İçeriğe Yönlendir

Yaptığınız Bütün İbadetlerin ve Hayır Dualarının Kabul Olması Dileğiyle

Ayhan Asil

Recommended Posts

Ayhan Asil

Günaydın Can Gönül dostlarım, malumunuz ramazanın son günlerini yaşıyoruz. Naçizane küçücük bir hatırlatma yapmak istedim. Kadir gecesini ramazanın son on gününde arayınız buyrulur, Bayrama kadar her gün 1 TL. bile olsa sadaka verirsek garanti Kadir gecesini yakalamış bulunuyoruz ve 1000 ile çarpılıyor sevabı güzel bir ticaret bence, 

Herşey gönlünüzce olsun. Evlerinize bereket yağsın, Sofralarınız şenlensin, Geçmişlerinize rahmet olsun, Gelecek hayatınız, geçmiş hayatınızdan daha da güzel olsun. 

• Beğen 7
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Allah attığımız her adımda hayir ile atmayı nasip etsin,Bayrama eriştirsin 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Allah razı olsun, Hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun nice ramazan ayı ve bayramına da ağız tadıyla ulaştırsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil
Fikri Keleş yazdı:

Allah attığımız her adımda hayir ile atmayı nasip etsin,Bayrama eriştirsin 

Amin kalbi gibi; gönlü de güzel kardeşim, Cümlemizi İnşallah. 

Talha Bilgi yazdı:

Allah razı olsun, Hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun nice ramazan ayı ve bayramına da ağız tadıyla ulaştırsın.

Amin kardeşim benim. Ramazan ayından da Kadir gecesinden de nasiplenenlerden eylesin İnşallah. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan

Son 5 yıldır yaptığım bir yöntem. Evin kapısının kenarında 2 adet kutu var. El altında olması çok büyük avantaj, unutulmuyor düzenli alışkanlık haline geliyor. Bir tanesinin içinde ortalama 400-500 tl bozuk para var. Her sabah evden çıkan yada akşam eve giren bir miktar bozuk parayı bir kutudan diğerine atıyor. Ay sonunda denk bir miktarı bir yere yolluyorum.
Ayrıca eve alınan ekmek sayısı kadar da askıya bırakılıyor.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...