Ayhan Asil Dün saat 05:38 Paylaş Dün saat 05:38 Günaydın Can Gönül dostlarım, malumunuz ramazanın son günlerini yaşıyoruz. Naçizane küçücük bir hatırlatma yapmak istedim. Kadir gecesini ramazanın son on gününde arayınız buyrulur, Bayrama kadar her gün 1 TL. bile olsa sadaka verirsek garanti Kadir gecesini yakalamış bulunuyoruz ve 1000 ile çarpılıyor sevabı güzel bir ticaret bence, Herşey gönlünüzce olsun. Evlerinize bereket yağsın, Sofralarınız şenlensin, Geçmişlerinize rahmet olsun, Gelecek hayatınız, geçmiş hayatınızdan daha da güzel olsun. 13 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Allah attığımız her adımda hayir ile atmayı nasip etsin,Bayrama eriştirsin 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Allah razı olsun, Hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun nice ramazan ayı ve bayramına da ağız tadıyla ulaştırsın. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Fikri Keleş yazdı: Allah attığımız her adımda hayir ile atmayı nasip etsin,Bayrama eriştirsin Amin kalbi gibi; gönlü de güzel kardeşim, Cümlemizi İnşallah. Talha Bilgi yazdı: Allah razı olsun, Hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun nice ramazan ayı ve bayramına da ağız tadıyla ulaştırsın. Amin kardeşim benim. Ramazan ayından da Kadir gecesinden de nasiplenenlerden eylesin İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Son 5 yıldır yaptığım bir yöntem. Evin kapısının kenarında 2 adet kutu var. El altında olması çok büyük avantaj, unutulmuyor düzenli alışkanlık haline geliyor. Bir tanesinin içinde ortalama 400-500 tl bozuk para var. Her sabah evden çıkan yada akşam eve giren bir miktar bozuk parayı bir kutudan diğerine atıyor. Ay sonunda denk bir miktarı bir yere yolluyorum. Ayrıca eve alınan ekmek sayısı kadar da askıya bırakılıyor. 5 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Hamit inan yazdı: Son 5 yıldır yaptığım bir yöntem. Evin kapısının kenarında 2 adet kutu var. El altında olması çok büyük avantaj, unutulmuyor düzenli alışkanlık haline geliyor. Bir tanesinin içinde ortalama 400-500 tl bozuk para var. Her sabah evden çıkan yada akşam eve giren bir miktar bozuk parayı bir kutudan diğerine atıyor. Ay sonunda denk bir miktarı bir yere yolluyorum. Ayrıca eve alınan ekmek sayısı kadar da askıya bırakılıyor. İşte size Umre sevabı, Muhammet Ergün yazdı: Allah kabul etsin hayırlarmızı Amin adı güzel kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce O zaman 10 yaşında oğlumla birlikte bir kurumun mescidinde namazı kılıp çıkarken, oğlum ayakkabısının içinde birçok bozuk para olduğunu söylediğinde duygulanmıştım. Çocuğun namaz kıldığını gören başka bir büyüğünün hoşuna gitmiş olacak ki; ayakkabısının içine bir avuç bozuk para bırakmıştı. Bu davranışı ile çocuk motive olmuş, sürekli namazlarını kılar olmuştu. Ben de ondan sonra onu adet ediniyorum. 2 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Amin inşaallah.Allah cümlemizin ibadetlerini, hayır ve dualarını kabul eylesin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Şu binlerle çarpmalar falan neden inanasım gelmiyor? Misal bilmem şu gecede ibadet edince bin yıllık sevap filan. Ömür 80yıl. Bir defalık ibadetle kurtulmuş oluyorum o halde. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Şu binlerle çarpmalar falan neden inanasım gelmiyor? Misal bilmem şu gecede ibadet edince bin yıllık sevap filan. Ömür 80yıl. Bir defalık ibadetle kurtulmuş oluyorum o halde. Yeni gelenler için kampanya o. 70 şehit sevabı yazmış biri. 5 tane dua ile 70 şehit sevabı. Savaşta şehit olsam ben bozulurdum bu kampanyaya şahsen. Bence din böyle birşey değil. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce ALLAH ın her şeye gücü yeteceğine iman ettiğimize göre bir de verir bin de verir, hiç de vermeyebilir. sayılara takılıp kalmayalım. https://www.kuranvemeali.com/sevap-ile-ilgili-ayetler “İyilik edene, yaptığı iyiliğin on misli mükâfât verilir. Kötülük yapan da yaptığının dengiyle cezalandırılır” [Enâm sûresi (6), 160]. “Kim bir hayır işlemek ister de onu yapamazsa, kendisine bir sevap yazılır. Yaparsa on sevap yazılır. Kim de bir kötülük yapmak ister de yapmazsa, ona hiçbir şey yazılmaz. Yaparsa bir tek günah yazılır” (Müslim, Îmân 259). Yorum bağlantısı
Recommended Posts