Erzan Aşkın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Herhese Selam 2007 Model MK3 Ford Mondeo 2.0 TDCİ Ghia otomatik araca sahibim. Fan sigortasını (60 A) arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Çok değişik bir sigorta . Bulabileceğim yeri bilen varsa yardımlarını rica ederim. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Daha önce birisi daha bunu aramıştı ve bulamamıştı. Arayacağınız parça kodu: XR8Z14526AA Yorum bağlantısı
Erzan Aşkın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Anladığım kadarıyla sadece çıkmacılarda bulucam herhalde. 1 saat önce tarihinde Erzan Aşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erzan Aşkın yazdı: Anladığım kadarıyla sadece çıkmacılarda arayıp bulabileceğim bir sigorta. Bir elketirkçide 80 amper i bulup taktım ama içim rahat değil o yüzden 60 amperi arıyorum. JAPON TIP DISI SIGORTA 60A diye ararsanız bulursunuz; https://www.yalazotomotiv.com.tr/Arama?1&kelime=DİŞİ SİGORTA 60 A subaru parça nosu: 82211FC160 diğer parça numaraları; 90982-08304 24370-C9970 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts