Emre Akbas 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Arkadaşlar bir araç kamerası alma fikrim var ama çok fazla seçenek olunca seçenekler arasında boğuldum ortalama 5000 lira bütçe ile ön ve arka kamera arayışım var fiyat performans açısından kullanıp da memnun kaldığınız araç kamera marka model paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce uzun zamandır ben de arıyorum. mevcutta yaklaşık 10 yıllık yi car dash cam kullanıyorum ama standart tek yönlü kamera.. bataryası zaten pert her açılışta tarih ayarı gerekiyor bazen dosyayı indiremiyorum falan geçenlerde de yandan ufak bir sürtüşme yaşadım bu sebepten 4 yönlü kameralara takıldım . AZDOME markasının 4 yönlü kameraları var mediamarkt'ta da satışı mevcut. lakin keşke 5bin civarı olsa.. şuanlık 7-8k civarı fiyatlar var. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce DDPAI N5 DUAL kamera kullanıyorum. çokta memnum. link burada :) 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Benim kullandığım kamera bu, çok memnunum. link 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce cama yapışan şeyler yasaklanmadı mı, sürücü görüş alanında 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: cama yapışan şeyler yasaklanmadı mı, sürücü görüş alanında Dikiz aynasını da sökelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Dikiz aynasını da sökelim boşa yük zaten bakan da yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts