Emre Akbas Cuma 11:58 Paylaş Cuma 11:58 Arkadaşlar bir araç kamerası alma fikrim var ama çok fazla seçenek olunca seçenekler arasında boğuldum ortalama 5000 lira bütçe ile ön ve arka kamera arayışım var fiyat performans açısından kullanıp da memnun kaldığınız araç kamera marka model paylaşırsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu Cuma 13:11 Paylaş Cuma 13:11 uzun zamandır ben de arıyorum. mevcutta yaklaşık 10 yıllık yi car dash cam kullanıyorum ama standart tek yönlü kamera.. bataryası zaten pert her açılışta tarih ayarı gerekiyor bazen dosyayı indiremiyorum falan geçenlerde de yandan ufak bir sürtüşme yaşadım bu sebepten 4 yönlü kameralara takıldım . AZDOME markasının 4 yönlü kameraları var mediamarkt'ta da satışı mevcut. lakin keşke 5bin civarı olsa.. şuanlık 7-8k civarı fiyatlar var. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Cuma 13:50 Paylaş Cuma 13:50 DDPAI N5 DUAL kamera kullanıyorum. çokta memnum. link burada :) 3 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir Cuma 16:00 Paylaş Cuma 16:00 Benim kullandığım kamera bu, çok memnunum. link 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 17:37 Paylaş Cuma 17:37 cama yapışan şeyler yasaklanmadı mı, sürücü görüş alanında 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Cuma 18:25 Paylaş Cuma 18:25 Çağlar Bayur yazdı: cama yapışan şeyler yasaklanmadı mı, sürücü görüş alanında Dikiz aynasını da sökelim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:49 Paylaş Cuma 18:49 Murat Sahın yazdı: Dikiz aynasını da sökelim boşa yük zaten bakan da yok 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 21:27 Paylaş Cuma 21:27 Memnunum. Başarılı https://www.hepsiburada.com/azdome-m550-pro-4k-cift-kamerali-arac-kamerasi-wifi-gps-gece-gorusu-park-modu-azdome-turkiye-garantili-p-HBCV00009K0YUV?magaza=Mİ MAĞAZA Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Carlover a3 modelini aldım araştırıp,şu an gayet memnunum.Yakın zamanda indirimdeydi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce 6~7 yıldır Viofo A129 duo kullanıyorum tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: 6~7 yıldır Viofo A129 duo kullanıyorum tavsiye ederim. Evet 6-7 yıl önce alabiliyorduk 129 duoyu Artık kredi çekmemiz falan gerekir. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet 6-7 yıl önce alabiliyorduk 129 duoyu Artık kredi çekmemiz falan gerekir. töbe rakamlara baktım da n olmuş bunlara, hem de takması yasakken cama Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Evet 6-7 önce alabiliyorduk 129 duoyu Artık kredi çekmemiz falan gerekir. Bugün olsa kesin almazdım. Çok astronomik fiyatlar alt tarafı bir kamera. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Bugün olsa kesin almazdım. Çok astronomik fiyatlar alt tarafı bir kamera. Ben de artık almadım. A119 da bıraktım viofoyu. M550 aldım mis gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de artık almadım. A119 da bıraktım viofoyu. M550 aldım mis gibi. kablosuzla mı bağlanıyorsun kayda? Bu arada kanunu askıya almışlar yeniden düzenleyecekler. Ama muhtemelen asılan navigasyon kameralar ille de kabul görmez. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: kablosuzla mı bağlanıyorsun kayda? Bu arada kanunu askıya almışlar yeniden düzenleyecekler. Ama muhtemelen asılan navigasyon kameralar ille de kabul görmez. Evet hocam Wifi ile izleyebiliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: kablosuzla mı bağlanıyorsun kayda? Bu arada kanunu askıya almışlar yeniden düzenleyecekler. Ama muhtemelen asılan navigasyon kameralar ille de kabul görmez. Aynanın arka kısımında, sürücünün görüşüne gelmeyecek şekilde kullanılan kameraya bir şey diyemezler. Zira dikiz aynası kapatıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Aynanın arka kısımında, sürücünün görüşüne gelmeyecek şekilde kullanılan kameraya bir şey diyemezler. Zira dikiz aynası kapatıyor Tamam da benimki koca ekranlı telefon gibi carplay ekranlı haritalı vs. takamıyacağım yani. Yorum bağlantısı
Recommended Posts