Süleyman Özçelik 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Merhabalar, 2016 Focus 1.6 TDCi Titanium kullanıcısıyım. Bir süredir otomatik park sistemim devre dışıydı. Sorunu görmek ve gizli özellikleri açabilmek için Forscan destekli HS/MS ELM327 cihazı aldım. BCM Configuration (Main) içerisine girmeye çalıştığımda fotoğraftaki kalibrasyon dosyası uyarısını veriyor. FordServiceInfo.com üzerinde Türkiye konumunu seçip giriş yaptığımda kalibrasyon dosyasını indirebilmek için yetkili giriş üyeliği istiyor. Ancak Amerika üzerinden giriş yaptığımda istediğim dosyanın ismini girince indiriyor, fakat boş bir dosya olarak geliyor. Bu dosyayı edinmeme ve özellikleri açmama yardımcı olabilecek biri var mı?(F1DT-14C097-AA.vbf) Bir diğer sorum ise eklediğim diğer fotoğrafta yer alan hata kodu ile ilgili. Otomatik park tuşuna bastığımda “Kullanılamaz, el kitabına başvurun” uyarısı alıyorum. Direksiyonda hafif bir sertlik ve çevirirken ince bir ses olduğunu fark ettim. Bu hata kodu direksiyonun tam olarak hangi parçasıyla ilgili olabilir? Birkaç araştırma yaptım ve hatalı konfigürasyon yapıldığına dair bazı bilgiler gördüm. Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts