Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çok şükür nasip oldu dün Kula renk T10X V2 Uzun menzil cihazımızı teslim aldık. Doğru düzgün fotoğraf yok şu an, zaten neye benzediğini herkes biliyor artık. Ama deneyimimi anlatabilirim. Finansal açıdan hazır olduğum 2 Mart’ta süreci başlattım. Önce X-Trail’i satışa çıkarttım aynı zamanda Trumore uygulamasından ön siparişi konfigüre ederek oluşturdum. X-Trail beni hiç üzmedi ilk arayan istediğim rakama satın aldı şükür. Togg’a para öderken cüzdanınıza para yüklüyorsunuz bu cüzdanı doğrulamak için Paycell kullanılıyor ve paycelli aktif edebilmek için yasal hat sahibi olmanız lazım, ve uygulamayı bu hattın takılı olduğu telefondan kullanmanız lazım yoksa çalışmıyor. Bizde paycelle ilgili şöyle bir sıkıntı oldu, bendeki hattın yasal sahibi eşim; eşimdeki hattın yasal sahibi ise benim. Biz başta bendeki numaradan denedik olmadı. Bir iki gün o şekilde vakit kaybettik. Sonra tüm işlemleri hanımdaki hattım üzerinden yürüttük. Ön siparişi verdikten sonra sistem size yüklenecek evrakları listeliyor. Aklımda noterden en az 2 aylık vekalet ile e devletten ikametgah kalmış. Kredi kullanacaklar proforma faturayı sistemden indirip bankaya başvuru yapıyor. Bankadan da kredinin onaylandığına dair belge alıp yine sisteme yüklüyorsunuz. Bütün belgeler onaylanıp bankadan para togg’a ödenmiş olduğunda (bu 24 saati buluyor), artık kalan kısmı cüzdan üzerinden ödeyip siparişi tamamlıyorsunuz. Tabi bu adımları kolalaştırmak için bize bir tane danışman atadılar ve togg care kısmında onunla sürekli mesajlaşabiliyorduk. Fakat benim danışman biraz ilgisiz çıkınca bütün bilgilendirmeleri ben kendim togg müşteri hizmetlerini arayıp öyle aldım. Sonuç olarak 4 Martta ön siparişi verdim. 9 Mart Pazartesi teslim ettiğim son evrak plaka tescil fişiydi. Teslimat 13 Mart Cuma gerçekleşti. Çok hızlı oldu. Arabayı alırken üstünde ufak mikro çizikler gördüm ama ne yapacağımı bilemedim:) Sadece bagaj havuzu alıp çıktım. 3200₺ İnternetten eva paspas aldım gelmesini bekliyorum. Bir de 8 metre kablolu 11kW Coswatt AC şarj cihazı aldım. Evde 3,5 kW ile şarj etmeyi planlıyorum. Sözleşme gücüm 10 kW imiş. Maks 17. Kaplama yaptırmayı düşünüyorum, bayram sonrası için randevu aldım. Antalya’dan Dalaman’a gelirken biraz biraz alıştık. Epey hızlı sürdüğüm halde ortalama 21,7 kw gibi bir değer vardı. İnsan böyle bir torka ulaşınca her dur kalkta bir 0-100 denemesi tadında kalkışlar yapıyor. Şehir içinde önümü tıkayan trafiklerin sağından solundan içinden geçercesine vızır vızır atladım yalan yok:) ilk günün günahı olmaz. Bugünden itibaren yavaş yavaş ekonomi odaklı sürüşe başlarız inşallah. Maşallah demeyi unutmayalım, şuraya da tipsiz bir fotoğraf koyayım. 12 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlk mesaj benden olsun. Maşallah. Bu arada sen togg dan daha karizmatik çıkmışsın.🧿 2 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Maşallah Hayirlı Olsun Kazasız Belasız . 2 saat önce tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız inşallah bu cereyan yavaş yavaş forumu çarpmaya başladı... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Gerçi akaryakıt tabelalarını görünce tarifsiz bir mutluluk gelecektir. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, lüks donanımlar, güzel iç dış renkler. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evet Kemal Ağabey, ben almam sanıyordum ben bile aldım. Bu arada ilk trim sesi şu ayna üstündeki plastik kapaktan geldi 😅 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Maşallah Allah kazasiz belasiz iyi günlerde kullanmayi nasip etsin. Güzel renk mis. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Güle güle kullan Emre, ilerde detay bilgi verirsin. Duyduğuma göre, Togg otoclup cereyana muhalif üyelerini ikna etmek ve satışını artırmak için, bazı aksesuarlar ekleyerek rakiplerine fark atmayı düşünüyormuş. 1- Bagaja elektrikli mangal, 2- Sigara dumanı algılayınca, çalışmamak özelliği ( @Mehmet Göktürk hocaya özel) 3- Elektrikli Semaver. ve çorba ısıtıcı (Malum 2 kişiye özel) 4- Yolda kalmama garantisi , uzaktan şarj için Tesla Bobini ( @Ali Cihangiroğlu na özel) 5- Hyper mil modu @Ali Darbaz yorulmasın diye. 6- Otomotik sigorta yenileme Emmi için. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Fotoğrafın önünde sen olmasaydın alıcı gözle bakmazdım arabaya ben olsam reklam yüzü olarak tercih ederdim Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts