İçeriğe Yönlendir

Togg T10X Arabam


Emre Şimşek

Recommended Posts

Emre Şimşek

Çok şükür nasip oldu dün Kula renk T10X V2 Uzun menzil cihazımızı teslim aldık.

Doğru düzgün fotoğraf yok şu an, zaten neye benzediğini herkes biliyor artık.

Ama deneyimimi anlatabilirim.

 

Finansal açıdan hazır olduğum 2 Mart’ta süreci başlattım. Önce X-Trail’i satışa çıkarttım aynı zamanda Trumore uygulamasından ön siparişi konfigüre ederek oluşturdum. X-Trail beni hiç üzmedi ilk arayan istediğim rakama satın aldı şükür.

Togg’a para öderken cüzdanınıza para yüklüyorsunuz bu cüzdanı doğrulamak için Paycell kullanılıyor ve paycelli aktif edebilmek için yasal hat sahibi olmanız lazım, ve uygulamayı bu hattın takılı olduğu telefondan kullanmanız lazım yoksa çalışmıyor. Bizde paycelle ilgili şöyle bir sıkıntı oldu, bendeki hattın yasal sahibi eşim; eşimdeki hattın yasal sahibi ise benim. Biz başta bendeki numaradan denedik olmadı. Bir iki gün o şekilde vakit kaybettik. Sonra tüm işlemleri hanımdaki hattım üzerinden yürüttük.

Ön siparişi verdikten sonra sistem size yüklenecek evrakları listeliyor.

Aklımda noterden en az 2 aylık vekalet ile e devletten ikametgah kalmış. Kredi kullanacaklar proforma faturayı sistemden indirip bankaya başvuru yapıyor. Bankadan da kredinin onaylandığına dair belge alıp yine sisteme yüklüyorsunuz. Bütün belgeler onaylanıp bankadan para togg’a ödenmiş olduğunda (bu 24 saati buluyor), artık kalan kısmı cüzdan üzerinden ödeyip siparişi tamamlıyorsunuz. Tabi bu adımları kolalaştırmak için bize bir tane danışman atadılar ve togg care kısmında onunla sürekli mesajlaşabiliyorduk. Fakat benim danışman biraz ilgisiz çıkınca bütün bilgilendirmeleri ben kendim togg müşteri hizmetlerini arayıp öyle aldım. Sonuç olarak 4 Martta ön siparişi verdim. 9 Mart Pazartesi teslim ettiğim son evrak plaka tescil fişiydi. Teslimat 13 Mart Cuma gerçekleşti. Çok hızlı oldu.

Arabayı alırken üstünde ufak mikro çizikler gördüm ama ne yapacağımı bilemedim:) Sadece bagaj havuzu alıp çıktım. 3200₺

İnternetten eva paspas aldım gelmesini bekliyorum.

Bir de 8 metre kablolu 11kW Coswatt AC şarj cihazı aldım. Evde 3,5 kW ile şarj etmeyi planlıyorum. Sözleşme gücüm 10 kW imiş. Maks 17. 
 

Kaplama yaptırmayı düşünüyorum, bayram sonrası için randevu aldım.

Antalya’dan Dalaman’a gelirken biraz biraz alıştık. Epey hızlı sürdüğüm halde ortalama 21,7 kw gibi bir değer vardı. İnsan böyle bir torka ulaşınca her dur kalkta bir 0-100 denemesi tadında kalkışlar yapıyor. Şehir içinde önümü tıkayan trafiklerin sağından solundan içinden geçercesine vızır vızır atladım yalan yok:) ilk günün günahı olmaz. Bugünden itibaren yavaş yavaş ekonomi odaklı sürüşe başlarız inşallah.

Maşallah demeyi unutmayalım, şuraya da tipsiz bir fotoğraf koyayım.

 

IMG_8637.jpeg

IMG_8644.png

IMG_8641.png

IMG_8642.jpeg

IMG_8643.png

IMG_8640.jpeg

  • Beğen 20
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

İlk mesaj benden olsun. Maşallah. Bu arada sen togg dan daha karizmatik çıkmışsın.🧿

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Maşallah Hayirlı Olsun Kazasız Belasız :nazar:.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız inşallah :nazar:  bu cereyan yavaş yavaş forumu çarpmaya başladı...

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Gerçi akaryakıt tabelalarını görünce tarifsiz bir mutluluk gelecektir. 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hayırlı olsun, lüks donanımlar, güzel iç dış renkler. 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Evet Kemal Ağabey, ben almam sanıyordum ben bile aldım.

Bu arada ilk trim sesi şu ayna üstündeki plastik kapaktan geldi 😅

 

IMG_8647.jpeg

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Maşallah Allah kazasiz belasiz iyi günlerde kullanmayi nasip etsin. Güzel renk mis.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Güle güle kullan Emre, ilerde detay bilgi verirsin. Duyduğuma göre, Togg  otoclup  cereyana muhalif üyelerini ikna etmek ve satışını artırmak için,  bazı aksesuarlar ekleyerek rakiplerine fark atmayı düşünüyormuş.

1- Bagaja elektrikli mangal,

2- Sigara dumanı algılayınca, çalışmamak özelliği ( @Mehmet Göktürk hocaya özel)

3- Elektrikli Semaver. ve çorba ısıtıcı  (Malum 2  kişiye özel)

4- Yolda kalmama garantisi , uzaktan şarj için  Tesla Bobini ( @Ali Cihangiroğlu na özel)

5- Hyper mil modu  @Ali Darbaz yorulmasın diye.

6- Otomotik sigorta yenileme Emmi için.

 

  • Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Fotoğrafın önünde sen olmasaydın alıcı gözle bakmazdım arabaya ben olsam reklam yüzü olarak tercih ederdim :) Hayırlı olsun.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Hayırlı olsun. Hipermil modumu varmış. Pazartesi togg arge merkezine gidecem sorarım onlara

  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile :nazar:

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, şarjı daim olsun, bekleme yapma :)

:nazar:

 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel akıllı cihaz (araba):)

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun.

Günümüz şartlarında finansal olarak alınabilecek bir araç. Onun haricinde yazılımdan ötürü ben hala yanaşmazdım.

 

Güle güle kullanın.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Hakan Berk

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız yazılım bugsız kullanmayı nasip etsin bu akıllı cihazı :nazar:

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hasarsızlık indirimi son seviyeden fulllerin fulü emmi kasko 24 bin tuttu. Sikortam da 7 bin gibi bir şeydi.

x-trailden sonra ilk gözüme çarpan eksiklikleri yazayım.

Gözlük kabı yok

kolçak altı saklama alanı küçücük. Öyle ki xtrail’de içeriye 4 tane 500 ml su şişesi dikine sığıyordu ve yaz günü bile buz gibi kalıyordu ki soğutucusuzdu. Buna bir tane 330’luk su şişesi dikine sığmadı. İçinde bir de cüzdan koyma yeri var malzemesi biraz dandik geldi, şöyle anahtar koyunca ses yapmayacak bir şey olsa iyi olurdu.

Arkada koltuklarda ağırlık sensörü var, benim oğlan yan yatınca ötüyor. Bu sıkıntı bizim oğlanın alışkanlığı ile alakalı gerçi.

Kapıların alt uzatmaları kapı açınca kaldırıma değiyor çok aşağıda, hoşuma gitmedi. 

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah hayırlı etsin Emre kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Tekerine taş değmesin. 

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...