Murat Sahın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun, Kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın, pedalı rahat bırak 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Emre hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Emre hayırlı olsun kazasız belasız kullanılırsın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullan, cereyan işine bende çok uzaktım ama.... Nasip. 1 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun, güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Furkan Avcı yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan, cereyan işine bende çok uzaktım ama.... Nasip. Eqs 580 gider sana abi 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Eqs 580 gider sana abi Yeni çıkan VLE de çok güzel değil mi ? 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayirli uğurlu olsun Kademe kademe ev ve araba konusunda ilerleyisiniz cok güzel oldu.Allah daim etsin 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Hepinize çok teşekkür ederim çok daha iyileri sizlerin olsun. Memur adamın ilerleyişi ancak kademe kademe olurmuş, sabredip yola devam ediyoruz çok şükür. 4 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emre hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Yeni çıkan VLE de çok güzel değil mi ? Çok beğendim bende abi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Çok beğendim bende abi Kaç para olacağımış? Güzel alet. Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Pil değişikliği beklenirken biraz daha beklenebilir miydi diye düşünmeden edemedim. Alinmis alınmıştır hayırlı olsun Emre 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Emin Önal yazdı: Pil değişikliği beklenirken biraz daha beklenebilir miydi diye düşünmeden edemedim. Alinmis alınmıştır hayırlı olsun Emre Haberim yoktu abi. Olsa da yine alırdım herhalde. Tüm şartlar olgunlaşmıştı. Yeni versiyonları da nasip olur inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts