İsa Acar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bayrama yetişmez diyordun, hızlı olmuş. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı uğurlu olsun, Mutluluğa sürün... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunculardanım ama bu boya da çok iyi görünüyor yaldır yaldır maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. Otomatik, otomatiktir. Her türlü kullanır. Elektrikli, benzinli, dizel, hibrit. Çift kavramalı olmadıktan sonra çok kolay alışır. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Maşallah güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunculardanım ama bu boya da çok iyi görünüyor yaldır yaldır maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. Togg ona karmaşık gelebilir. Mg4, ex30, ev3 gibi modeller küçük gelmezse bunlar daha sade ve kullanımı kolay. Çok rahat ederler diye düşünüyorum. Hele hele kendi evinde şarj imkanı varsa acayip karlı. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emrecim hayırlı olsun kardeşim. Kazasız günlerde bin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayirli uğurlu olsun Kademe kademe ev ve araba konusunda ilerleyisiniz cok güzel oldu.Allah daim etsin Adam Kayserili 😂 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. Daha iyi bile kullanır. Deneyim altın bileziktir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts