İçeriğe Yönlendir

Togg T10X Arabam

Emre Şimşek

Recommended Posts

İsa Acar

Bayrama yetişmez diyordun, hızlı olmuş. :) 

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın kardeşim :flowers:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun, Mutluluğa sürün...:nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunculardanım ama bu boya da çok iyi görünüyor yaldır yaldır maşallah. Hayırlı uğurlu olsun.

Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağrı Alaf yazdı:

Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. 

Otomatik, otomatiktir. Her türlü kullanır. Elektrikli, benzinli, dizel, hibrit. Çift kavramalı olmadıktan sonra çok kolay alışır.

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Maşallah güzel günlerde kullanın. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağrı Alaf yazdı:

Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunculardanım ama bu boya da çok iyi görünüyor yaldır yaldır maşallah. Hayırlı uğurlu olsun.

Togg ona karmaşık gelebilir. Mg4, ex30, ev3 gibi modeller küçük gelmezse bunlar daha sade ve kullanımı kolay. Çok rahat ederler diye düşünüyorum. Hele hele kendi evinde şarj imkanı varsa acayip karlı.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Güle güle kullan, maşallah

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Emrecim hayırlı olsun kardeşim. Kazasız günlerde bin inşallah. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
Fikri Keleş yazdı:

Hayirli uğurlu olsun :nazar:

Kademe kademe ev ve araba konusunda ilerleyisiniz cok güzel oldu.Allah daim etsin 

Adam Kayserili 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağrı Alaf yazdı:

şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. 

Daha iyi bile kullanır. Deneyim altın bileziktir. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...