İsa Acar Pazartesi 05:18 Paylaş Pazartesi 05:18 Bayrama yetişmez diyordun, hızlı olmuş. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Pazartesi 05:51 Paylaş Pazartesi 05:51 Hayırlı uğurlu olsun, Mutluluğa sürün... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Pazartesi 06:00 Paylaş Pazartesi 06:00 Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunculardanım ama bu boya da çok iyi görünüyor yaldır yaldır maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazartesi 07:48 Paylaş Pazartesi 07:48 Çağrı Alaf yazdı: Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. Otomatik, otomatiktir. Her türlü kullanır. Elektrikli, benzinli, dizel, hibrit. Çift kavramalı olmadıktan sonra çok kolay alışır. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Pazartesi 08:04 Paylaş Pazartesi 08:04 Maşallah güle güle kullan Emre. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Pazartesi 08:05 Paylaş Pazartesi 08:05 Maşallah güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 08:17 Yazar Paylaş Pazartesi 08:17 Çağrı Alaf yazdı: Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsunculardanım ama bu boya da çok iyi görünüyor yaldır yaldır maşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Bizim peder sanayiye falan gitmek istemiyor bu yaştan sonra (65) Acaba ona bir tane bundan mı alsak diyorum ama şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. Togg ona karmaşık gelebilir. Mg4, ex30, ev3 gibi modeller küçük gelmezse bunlar daha sade ve kullanımı kolay. Çok rahat ederler diye düşünüyorum. Hele hele kendi evinde şarj imkanı varsa acayip karlı. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Pazartesi 08:47 Paylaş Pazartesi 08:47 Emrecim hayırlı olsun kardeşim. Kazasız günlerde bin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 09:02 Paylaş Pazartesi 09:02 Fikri Keleş yazdı: Hayirli uğurlu olsun Kademe kademe ev ve araba konusunda ilerleyisiniz cok güzel oldu.Allah daim etsin Adam Kayserili 😂 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazartesi 10:01 Paylaş Pazartesi 10:01 Çağrı Alaf yazdı: şimdiye kadar hep kara şanzıman araç kullanmış acaba becerebilir mi diye düşünmüyor değilim. Daha iyi bile kullanır. Deneyim altın bileziktir. Yorum bağlantısı
Serhat Işık Pazartesi 11:59 Paylaş Pazartesi 11:59 hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 13:00 Yazar Paylaş Pazartesi 13:00 Herkese tekrar çok teşekkür ederim. Rabbim dileyene daha iyilerini nasip etsin inşallah Kadir Gecesi hürmetine. 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 00:51 Paylaş Dün saat 00:51 Ooo süper seçim pilli arabalarınız özenle onarılır 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 04:34 Paylaş Dün saat 04:34 Hayırlısı olsun ben de olsam t10x alırdım getir bi ara dergah ta kurcalayalım 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 06:17 Paylaş Dün saat 06:17 Cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın Ben de T10F alırım belki ileride. Gördükçe tasarımı çok hoşuma gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Dün saat 13:46 Paylaş Dün saat 13:46 hayırlı uğurlu olsun Emre beğ. kazasız belasız kullanmak nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Dün saat 13:49 Paylaş Dün saat 13:49 Hayırlı olsun, şarjınız bol voltajlı olsun 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun Emre, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Welcome to club. Elektriğin bol olsun ve şarjın uzun gitsin. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Ah şunun fiyatı azcık rekabetçi olsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Ah şunun fiyatı azcık rekabetçi olsa Daha ne yapsın kredi cazip. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 500.000₺ sıfır faizli kredi verdi. 40.000 km’deki ya da 2 yıl sonraki ilk bakımı hediye etti ilk 6 ay bedava gez dedi daha ne yapsın 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: 500.000₺ sıfır faizli kredi verdi. 40.000 km’deki ya da 2 yıl sonraki ilk bakımı hediye etti ilk 6 ay bedava gez dedi daha ne yapsın Vaay güzelmiş. Satılık Qashqai. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts