Mehmet Muhip Yılmaz 18 Mart Paylaş 18 Mart Kredi hariç fiyat olarak günün sonunda Mini Countryman E ve Tesla ile çok çok yakınlar Yoksa Finansman ve Şarj hediyesi ilgi çekici 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart şimdi peşlnatsız 68 bin x 48 ay finansman çıkmış. koşarak alınır valla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Kredi hariç fiyat olarak günün sonunda Mini Countryman E ve Tesla ile çok çok yakınlar Yoksa Finansman ve Şarj hediyesi ilgi çekici bankalara paslıyor zararın o kısmını. araç alacak olanlara bence çok iyi fırsat. T10F ama. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart Paylaş 18 Mart Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Kredi hariç fiyat olarak günün sonunda Mini Countryman E ve Tesla ile çok çok yakınlar 1.700 e 2400 pek yakın değil ama Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Mehmet Göktürk yazdı: bankalara paslıyor zararın o kısmını. araç alacak olanlara bence çok iyi fırsat. T10F ama. Bütün zararı Togg karşılıyormuş bankada söylediler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Mart Paylaş 18 Mart Emre Şimşek yazdı: Bütün zararı Togg karşılıyormuş bankada söylediler Enteresan. Bankalar yememiş. AB iyi ki sıkıntı yapmıyor. haksız rekabete giriyor çünkü. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Mart Paylaş 18 Mart Emre Şimşek yazdı: Bütün zararı Togg karşılıyormuş bankada söylediler Demekki biz karşılayacağız yarın 2 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Mart Paylaş 19 Mart Güle güle güzel günlerde kullanın. elektrik iyidir hoştur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart Paylaş 19 Mart Mehmet Göktürk yazdı: AB iyi ki sıkıntı yapmıyor. haksız rekabete giriyor çünkü. coğrafya içi rakamlara bakmaz, zaten Almanya da da bizden ucuz ona bakar Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Mart Paylaş 19 Mart Çağlar Bayur yazdı: coğrafya içi rakamlara bakmaz, zaten Almanya da da bizden ucuz ona bakar Coğrafya göz ardı edilince ben 😊 https://www.instagram.com/reel/DV-zS2viEuN/?igsh=MXA4YTFraHcwZHZueA== 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 19 Mart Paylaş 19 Mart Hayırlı,uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Mart Paylaş 19 Mart Maşallah 🧿 Hayırlı uğurlu olsun Emre iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Hepinize çok teşekkür ederim. TOGG bayram hediyesi 90 kW şarj hediyesi vermiş herkese. Oğuzkan kesenize bereket 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Aracı Pazartesi sabah kaplamaya vermiştik. Şu an bitmiş son mühürlemeyi yaptıktan sonra 16:00 gibi alacağız inşallah. 5 gün çok uzun geldi. Storyler kaybolmadan bakılabilir. Ben çok beğeniyordum. Canlısını henüz görmedim 🙈 maaşallah 🧿 https://www.instagram.com/stories/fullgaragefethiye/3861858762936042131?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXM1OGo1YnJ6MzNxcQ== 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: 5 gün çok uzun geldi. sadece kaplama için mi? yol yapmamıştır umarım Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 27 Mart Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: Aracı Pazartesi sabah kaplamaya vermiştik. Şu an bitmiş son mühürlemeyi yaptıktan sonra 16:00 gibi alacağız inşallah. 5 gün çok uzun geldi. Storyler kaybolmadan bakılabilir. Ben çok beğeniyordum. Canlısını henüz görmedim 🙈 maaşallah 🧿 https://www.instagram.com/stories/fullgaragefethiye/3861858762936042131?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXM1OGo1YnJ6MzNxcQ== ben izledim abi farklı güzel olmuş asil duruyor birde gün ışığında foto patlat inceleyelim güle güle kullanın kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mart Paylaş 27 Mart Mat gri güzel olmuş Kapı içleri de yapıldı mı Ne kadar oldu maliyeti 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Mart Paylaş 27 Mart Ben de sosyal medya yok, bakamadım o yüzden. İşe geldiğinde bakarım gari Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Çağlar Bayur yazdı: sadece kaplama için mi? yol yapmamıştır umarım 583 km’de teslim ettim. Dükkandan dışarı çıkartmıyorlar. İlk gün hazılıyorlar, yıkaması temizliği, sökülecek parçalar falan sökülüyor. Sonraki gün kabaca bitiriyorlar fakat toplaması, uçların tekrar tekrar sıcak hava ile mühürlenmesi için araba 2 gün daha bekliyor kapalı alanda. Görkem Karakaş yazdı: ben izledim abi farklı güzel olmuş asil duruyor birde gün ışığında foto patlat inceleyelim güle güle kullanın kazasız belasız Teslim almaya daha gidemedik komşuyu bekliyoruz. O da Ex30’a cam filmi yaptırdı aynı yerde. Birlikte teslim alacağız inşallah Alptuğ Özcan yazdı: Mat gri güzel olmuş Kapı içleri de yapıldı mı Ne kadar oldu maliyeti Yapışan şeffaf TPU malzeme. İçlere doğru kıvırıp bırakıyorlar. Cam filmi dahil 75 İsa Acar yazdı: Ben de sosyal medya yok, bakamadım o yüzden. İşe geldiğinde bakarım gari İsa abi bir tane fotoğraf aldım senin için sosyal medyadan. 🧿 8 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mart Yazar Paylaş 27 Mart Metin Akbal yazdı: Teslim alinmis yüzler gülüyordu Storyler izlenmiş:) 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Mart Paylaş 27 Mart Emre Şimşek yazdı: Storyler izlenmiş:) Foto bekleniyor.🙂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts