Emre Şimşek Cuma 20:30 Yazar Paylaş Cuma 20:30 Sinan Akgöl yazdı: Foto bekleniyor.🙂 🧿 16 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Cumartesi 20:33 Paylaş Cumartesi 20:33 Hayırlı olsun, güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Evet renk güzelmiş, mat kaplama da iyi durmuş 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: 🧿 Bomba gibi, Allah nazarlardan saklasın. 15 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 1 hafta yıkamak yasak dedi. Cilasız şampuanına kadar almıştım halbuki. Zor durmak:) 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emre Şimşek yazdı: 1 hafta yıkamak yasak dedi. Cilasız şampuanına kadar almıştım halbuki. Zor durmak:) Sen onu 2 hafta yap. Ama anlamadığım may kaplama yaptırıp neden cilalı şampuan aldın 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sen onu 2 hafta yap. Ama anlamadığım may kaplama yaptırıp neden cilalı şampuan aldın Cilasiz yav cilali degilmis.😁 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Cilasiz yav cilali degilmis.😁 Cilayı görünce gerisini okumamışım rezilliğe bak 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Cilayı görünce gerisini okumamışım rezilliğe bak Sus bende ayni tufaya düştüm 🤐 ikinci okumada cilasizi gördüm. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts