Çağrı Alaf 30 Mart Paylaş 30 Mart (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: 🧿 Bomba gibi, Allah nazarlardan saklasın. 30 Mart tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart 1 hafta yıkamak yasak dedi. Cilasız şampuanına kadar almıştım halbuki. Zor durmak:) 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Mart Paylaş 30 Mart Emre Şimşek yazdı: 1 hafta yıkamak yasak dedi. Cilasız şampuanına kadar almıştım halbuki. Zor durmak:) Sen onu 2 hafta yap. Ama anlamadığım may kaplama yaptırıp neden cilalı şampuan aldın 1 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 Mart Paylaş 30 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Sen onu 2 hafta yap. Ama anlamadığım may kaplama yaptırıp neden cilalı şampuan aldın Cilasiz yav cilali degilmis.😁 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 30 Mart Paylaş 30 Mart Sinan Akgöl yazdı: Cilasiz yav cilali degilmis.😁 Cilayı görünce gerisini okumamışım rezilliğe bak 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 Mart Paylaş 30 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Cilayı görünce gerisini okumamışım rezilliğe bak Sus bende ayni tufaya düştüm 🤐 ikinci okumada cilasizi gördüm. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 07:06 Yazar Paylaş Cumartesi 07:06 Ekran jelatinlerini söküp mat koruyucular yapıştırdık. üst kısmı 2 parça ve aslında dış köşelere denk gelmesi gereken yuvarlak köşeleri biz içlere denk getirdik 😬 alttaki koruyucunun da sağ alt köşesi ekrandan biraz taştığı için köşedeki baloncuk gitmiyor ama yine yapsam yine bu hatayı yapabilirim çünkü çok ince ayar gerektiriyordu. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:07 Paylaş Pazar 11:07 görüntü etkilendi mi? amaç güneş vurunca parlamasın mı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazar 11:53 Yazar Paylaş Pazar 11:53 Çağlar Bayur yazdı: görüntü etkilendi mi? amaç güneş vurunca parlamasın mı O jelatinler varken ekranda kendi yansımamızı görüyorduk. Şimdi yansımıyor. Görüntü net, bir değişiklik olmadı. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 08:32 Paylaş Dün saat 08:32 Rengi ne kadar güzel olmuş. Maşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts