Kemal Korkmaz 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Emre Şimşek yazdı: Ekran jelatinlerini söküp mat koruyucular yapıştırdık. üst kısmı 2 parça ve aslında dış köşelere denk gelmesi gereken yuvarlak köşeleri biz içlere denk getirdik 😬 alttaki koruyucunun da sağ alt köşesi ekrandan biraz taştığı için köşedeki baloncuk gitmiyor ama yine yapsam yine bu hatayı yapabilirim çünkü çok ince ayar gerektiriyordu. Daha bende sökmedim öyle duruyor mat nasıl oldu görüntüde bir değişiklik var mı Emre Şimşek yazdı: Nazarımız da çıktı rahat rahat sürebiliriz Geçmiş olsun Nazarlık olmuş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Kemal Korkmaz yazdı: Daha bende sökmedim öyle duruyor mat nasıl oldu görüntüde bir değişiklik var mı Yok abi mat gayet güzel. Zaten ben daha önce edeki tablette telefonda da mat kullanmıştım sorun yok. Jelatinler yüzünden dokunmatik tam işlemiyor zaten her yeri baloncuk doluydu, iyi ki sökmüşüm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan bayiden çıkarken jelatinle mi veriyorlar böyle herkese? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Plastik onarımı yapılırsa takipteyim nasıl yapacaklar merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Nisan Yazar Paylaş 8 Nisan Çağlar Bayur yazdı: bayiden çıkarken jelatinle mi veriyorlar böyle herkese? Evet abi Mehmet Yeter yazdı: Plastik onarımı yapılırsa takipteyim nasıl yapacaklar merak ediyorum. Kaportacıya götürsem güler. Ben daha kötü hale getirmeden al arabanı götür der herhalde 😬 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Geçmiş olsun, plastikler için çizik gidericiler var. Bu tarz bir ürünle düşük devirde bir polisaj yapılsa bence göze batmayacak belki de farkedilmeyecek forma gelir 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Emre Şimşek yazdı: Sağolasın. Plastik ya, zımpara atsam ne olur acaba.. Ya da kalsın mı Bilemedim, elimin yatkın olduğu bir konu değil şahsen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Emre Şimşek yazdı: Sağolasın. Plastik ya, zımpara atsam ne olur acaba.. Ya da kalsın mı Değişimi göze aldığın zaman, hafif zımparala ve mat siyaha boya.. Olursa olur Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Geçmiş olsun Emre, uğraşmaya değecek gibi gözükmüyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Emre, uğraşmaya değecek gibi gözükmüyor Sağolasın İsa abi. Eğilip bakmadıkça görmüyorum. Sanırım hiç dokunmayacağım. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Geçen Kırşehir’e gitmiştim orada yıkarken mecbur tazyikli su tuttum, ondan mıdır bilmiyorum sağ ayna kapağı oynamaya başladı. Sonra eve geldim tazyiksiz su ile yıkarken kapağı elime aldım. ppfçi sökmemiş asılmış kırmış. Sonra da silikonla yapıştırmış. Onu da yapıştırırken sağlam tırnağı düzgün takamamış. Götürdüm güzel yapıştırın dedim 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Geçen Kırşehir’e gitmiştim orada yıkarken mecbur tazyikli su tuttum, ondan mıdır bilmiyorum sağ ayna kapağı oynamaya başladı. Sonra eve geldim tazyiksiz su ile yıkarken kapağı elime aldım. ppfçi sökmemiş asılmış kırmış. Sonra da silikonla yapıştırmış. Onu da yapıştırırken sağlam tırnağı düzgün takamamış. Götürdüm güzel yapıştırın dedim Söküp kırmış ve çaktırmadan yapıştırmış olması bence hoş olmamış. Diğer aynayı da kontrol edip bence yenisini almasını isteyin. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Söküp kırmış ve çaktırmadan yapıştırmış olması bence hoş olmamış. Diğer aynayı da kontrol edip bence yenisini almasını isteyin. Sıkıntı etmedim ya. Normalde bu şekilde davranmak lazım haklısınız. Düzen tutmazsa yaparım. Bayram arifesi kalp kırmak istemedim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Önce camı çıkartıp içten kapağı çıkaracaktı, bunu da bilmiyorsa bu işi yapmaması lazım. Sıfır arabanın aynası kırılır mı yav. Ağzıma güzel cümleler geldi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: Sıkıntı etmedim ya. Normalde bu şekilde davranmak lazım haklısınız. Düzen tutmazsa yaparım. Bayram arifesi kalp kırmak istemedim. Kalp kırmalık bir durum yok bence, sonuçta iş yapılmadan önce anlaştığınız tutarı ödediniz. O da işi yaparken bazı sorumlulukları aldı. İş sonunda siz benim param çıkışmadı, daha az ödesem olur mu demediniz Bence hiç konu etmeden yenisini alıp taksınlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce söküp takarekn kırılır olur istemeden, müşteriye durum iletilir ama Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Geçen Kırşehir’e gitmiştim orada yıkarken mecbur tazyikli su tuttum, ondan mıdır bilmiyorum sağ ayna kapağı oynamaya başladı. Sonra eve geldim tazyiksiz su ile yıkarken kapağı elime aldım. ppfçi sökmemiş asılmış kırmış. Sonra da silikonla yapıştırmış. Onu da yapıştırırken sağlam tırnağı düzgün takamamış. Götürdüm güzel yapıştırın dedim Dayson şart buna bidaha tövbe sökemez kimse 😃 Bir gün herkes daysonu sıkacak bir yere 😃 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Dayson şart buna bidaha tövbe sökemez kimse 😃 Bir gün herkes daysonu sıkacak bir yere 😃 Ben hakkımı çamaşır makinesi kazanında kullandım Geçmiş olsun Emre 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Dayson şart buna bidaha tövbe sökemez kimse 😃 Bir gün herkes daysonu sıkacak bir yere 😃 plakalığım kırılmış, baytram bayram bulamam, bastım daysını Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: plakalığım kırılmış, baytram bayram bulamam, bastım daysını Ee şimdi playaı değiştiremeden mi alacaz arabayı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Tam da bu sebepten ppf yapılmasına karşıyım Yorum bağlantısı
Recommended Posts