Ü.Emre Kartal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tam da bu sebepten ppf yapılmasına karşıyım Yapılan işten öte 4-5 sene sonra yenilenmesi daha sancılı bence. Şuan 50-60000 liraya yaptıkları folyoyu sökmeye de ciddi rakamlar istiyorlar. Yani her türlü maliyet çok yüksek. Üzerine satayım desen ekspertizde araç kaplı bakılamadı yazacak, alacak kişi boyatıp sonra kaplandı deyip sıkıntı çıkarabilir. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Sökmesi kolay bunu. O kadar örselemiyor. Kapağa da şeffaf dayson kullandılar 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Ben arabaların poşetlenmesine karşıyım. 2009 yılından beri arabam var. hiç birini poşetletmedim. Ben bunda mantık göremiyorum. Para tuzağı. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ben sevdim yine olsun yine yaparım. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Ben sevdim yine olsun yine yaparım. Renk ve araca cok yakisti sendeki. Seninkini bende sevdim 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts