Ü.Emre Kartal 26 Mayıs Paylaş 26 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Tam da bu sebepten ppf yapılmasına karşıyım Yapılan işten öte 4-5 sene sonra yenilenmesi daha sancılı bence. Şuan 50-60000 liraya yaptıkları folyoyu sökmeye de ciddi rakamlar istiyorlar. Yani her türlü maliyet çok yüksek. Üzerine satayım desen ekspertizde araç kaplı bakılamadı yazacak, alacak kişi boyatıp sonra kaplandı deyip sıkıntı çıkarabilir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Sökmesi kolay bunu. O kadar örselemiyor. Kapağa da şeffaf dayson kullandılar 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs (düzenlendi) Ben arabaların poşetlenmesine karşıyım. 2009 yılından beri arabam var. hiç birini poşetletmedim. Ben bunda mantık göremiyorum. Para tuzağı. 27 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Ben sevdim yine olsun yine yaparım. Renk ve araca cok yakisti sendeki. Seninkini bende sevdim 😂 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Tam da bu sebepten ppf yapılmasına karşıyım Çizilmeleri önlediği için kafan rahat oluyor 5 sene ppf yapınca. Ben şimdi hiç rahat değilim 28 Mayıs tarihinde Murat Sürmeli tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Aynen, kapının önünde bizim sıpalar dursa komşuların keçisi durmuyor. Mutlaka başına bir iş geliyor. İyisi mi ppf çizilsin sonra sökeriz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Araba bu boyasıda çizilir, güneşde yakar. Bunlar normal şeyler. Araba ikinci vitese gecerken titriyormu bunlar önemli. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Araba bu boyasıda çizilir, güneşde yakar. Bunlar normal şeyler. Araba ikinci vitese gecerken titriyormu bunlar önemli. Neyseki elektriklilerde 2. Vites yok 1 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Oğuzkan Işık yazdı: Neyseki elektriklilerde 2. Vites yok Sanzimansiz atmolar bile var 😂😂 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Ppf e karşıyım. Her yeri söküyorlar. Sökerken de kırıyorlar ve videodan o kısmı siliyorlar demekki. 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Ppf e karşıyım. Her yeri söküyorlar. Sökerken de kırıyorlar ve videodan o kısmı siliyorlar demekki. + olarak Ortalama 50-60000 lira veriyorsun, ortalama 5 sene sonra sökülmesi lazım, ona da para veriyorsun. 3-4 sene sonra 1 parçanın filmi değişmek zorunda kalsa renk farkı olacak yine aynı şey. Satayım desen araç komple kaplı, birçoğu boyandı ve sonra kaplandı kaygısına giriyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs PPF karşıtları derneği misiniz nedir PPF sevenler nerede ey forum? @Zonno Usta yardım et. Arabasına PPF kaplatanları zorbalıyorlar burada. Ama kısa cümleler kur lütfen. PPF kaplatanları savun 1 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Selam Emre, isteğin üzerine kısa ve net olayım: PPF çiziklere karşı şeffaf bir kalkan. Kalitesiz iş bozuyor. İyi yapılırsa boyama maliyetinden kurtarır. Emre Kartal ve Ahmet'in haklı uyarılarına kulak verin. Film sökümünde boya farkı riski var. Ama farlar gibi riskli noktalara odaklanırsanız self-healing özelliğiyle çentikleri kapatabilirsiniz. Bütçeniz aracın değerine göre 50-60 bin liranın rahatına çıkabiliyorsa koruma değer. Savunma burada: İyi usta ve kaliteli kaplama kazalarda boyama maliyetinden çok daha ekonomiktir. Forumun gerildiği bu bölümde PPF yapanlara daha fazla destek verelim. Tartışmalar bazen kendiliğinden daha pahalıya mal oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs PPF iyidir, ustalık kötü de olsa iyidir, malzeme kaliteliyse korur. 5 yıla yenilemek ise 5 yılda hiç kaza yapmama üzerine kurgulanınca ek maliyet olarak düşünülüyor ama bir nevi sigorta gibi düşünmek gerek. Yıllığı 15bin TL gibi bir tutar boyatma değer kaybı vs düşününce makul bir rakam. Türkiyede boyanmış araç satmak ne kadar zor düşünmeyen bir kitle var forumda 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Arabanın ön tarafına kesin yaptırmak lazım bunu bir kez daha anladım. Geri kalanı opsiyonel bence. Parası olan yaptırır parası çok olan yaptırmaz https://www.instagram.com/reel/DY_3k_JI_Fm/?igsh=dWlzbncwZ2N3cjk5 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Emre Şimşek yazdı: Arabanın ön tarafına kesin yaptırmak lazım bunu bir kez daha anladım. Geri kalanı opsiyonel bence. Parası olan yaptırır parası çok olan yaptırmaz https://www.instagram.com/reel/DY_3k_JI_Fm/?igsh=dWlzbncwZ2N3cjk5 Şu köpüklediğin saplı şeyin linkini alsak 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Murat Sürmeli yazdı: Şu köpüklediğin saplı şeyin linkini alsak https://app.hb.biz/l0J5EWykJc5r 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Yurdaer Elay yazdı: https://app.hb.biz/l0J5EWykJc5r Tam olarak bu Mehmet Ozyurek yazdı: Hızlı gitmişsin. Sinekler kaçamamış. Otobanda 140’a sabitledik, duble yolda 115 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Murat Sürmeli yazdı: Şu köpüklediğin saplı şeyin linkini alsak www.vileda.com 1 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Emre Şimşek yazdı: https://www.instagram.com/reel/DY_3k_JI_Fm/?igsh=dWlzbncwZ2N3cjk5 Dün akşam keşfette karşıma çıktı izledim, İsme dikkat etmemişim 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran Alptuğ Özcan yazdı: Dün akşam keşfette karşıma çıktı izledim, İsme dikkat etmemişim Nasıl olduysa bir kaç saatte 5000 izlenmiş 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 Haziran Paylaş 1 Haziran Emre Şimşek yazdı: PPF karşıtları derneği misiniz nedir PPF sevenler nerede ey forum? @Zonno Usta yardım et. Arabasına PPF kaplatanları zorbalıyorlar burada. Ama kısa cümleler kur lütfen. PPF kaplatanları savun Ben Corolla'nın ön üç parçasına ppf yaptırmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts