Kemal Korkmaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: Ekran jelatinlerini söküp mat koruyucular yapıştırdık. üst kısmı 2 parça ve aslında dış köşelere denk gelmesi gereken yuvarlak köşeleri biz içlere denk getirdik 😬 alttaki koruyucunun da sağ alt köşesi ekrandan biraz taştığı için köşedeki baloncuk gitmiyor ama yine yapsam yine bu hatayı yapabilirim çünkü çok ince ayar gerektiriyordu. Daha bende sökmedim öyle duruyor mat nasıl oldu görüntüde bir değişiklik var mı Emre Şimşek yazdı: Nazarımız da çıktı rahat rahat sürebiliriz Geçmiş olsun Nazarlık olmuş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Daha bende sökmedim öyle duruyor mat nasıl oldu görüntüde bir değişiklik var mı Yok abi mat gayet güzel. Zaten ben daha önce edeki tablette telefonda da mat kullanmıştım sorun yok. Jelatinler yüzünden dokunmatik tam işlemiyor zaten her yeri baloncuk doluydu, iyi ki sökmüşüm. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bayiden çıkarken jelatinle mi veriyorlar böyle herkese? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Plastik onarımı yapılırsa takipteyim nasıl yapacaklar merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bayiden çıkarken jelatinle mi veriyorlar böyle herkese? Evet abi Mehmet Yeter yazdı: Plastik onarımı yapılırsa takipteyim nasıl yapacaklar merak ediyorum. Kaportacıya götürsem güler. Ben daha kötü hale getirmeden al arabanı götür der herhalde 😬 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Geçmiş olsun, plastikler için çizik gidericiler var. Bu tarz bir ürünle düşük devirde bir polisaj yapılsa bence göze batmayacak belki de farkedilmeyecek forma gelir Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emre Şimşek yazdı: Sağolasın. Plastik ya, zımpara atsam ne olur acaba.. Ya da kalsın mı Bilemedim, elimin yatkın olduğu bir konu değil şahsen Yorum bağlantısı
Recommended Posts