Murat Öngür 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhaba yeni ceza ve kurallara tam hakim olan varmı 😅 ne yapacağımızı neyin yasak neyin olmadığını bilmiyoruz. Arabanın orjinalinde de ekran teyp vardı ben aynı yere farklı Android teyp aldım. Şimdi buda mi yasak ? + Arabadaki ekstra spiker var onada yasak diyenler var. Ama orj teyp in yerine bire bir takılan teyp Nasil yaşam olur şaka gibi. Araç içi kamerasının da yasak olduğu söyleniyor. Akıl almaz şeyler çıkardılar. Bende yok ama app plakanın ne zararı olabilir ? Birde mercekli farlar LED ler var onların durumları ne oldu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce ceza yazıabilecek türde herşey yasak. formül budur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Torpidoya gömülü ekranlar yasak olmayacak gibi anlıyorum ben Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Resim yüklemek istiyorum ama forumda sıkıntı var galiba ne ise orj Insignia teybinin olduğu yer ile bir bir ayni yerde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce deneme Murat Öngür yazdı: Resim yüklemek istiyorum ama forumda sıkıntı var galiba ne ise orj Insignia teybinin olduğu yer ile bir bir ayni yerde Denedim. forumda sorun yok. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Torpidoya gömülü ekranlar yasak olmayacak gibi anlıyorum ben abi direk gömülü ama artık bunlara güvenemiyorum arabadan araba sevgisinden soğuttular. Resim yüklenmiyor forumda sıkıntı var galiba. app yok basık araç değil ses sistemi yok xenon yok ( led var ) film yok . Hala nme halt edeceğimizi bilemiyoruz . Birde polislerede eğitim verilmesi lazım orj fabrika çıkışlı bmw nin egsozuna ceza yazılmış Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce A3 ün tam orta konsolunda sanki kanunun tariflediği yasağı çiğneyen tarzda orjinal ekran koymuşlar. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: deneme Denedim. forumda sorun yok. Telefondan attım yemedi PC den attım yemedi formatı değiştirdim uzantısıni yani yine yemedi 😊 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sattığım A3 te vardı bundan ama carplay yoktu. motorlu içeri girer çıkar. Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sürücünün görüş alanında bulunan, sürüş güvenliğini etkileyen ve araç orjinalinde olmayan şekilde montaj yapılan multimedialar yasak diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: A3 ün tam orta konsolunda sanki kanunun tariflediği yasağı çiğneyen tarzda orjinal ekran koymuşlar. Vatandaştan ne yaparız da ne ederiz de daha fazla para alırız. Tamam makas atan arabadan kavga için inen yüksek hızlarda gidip trafiği tehlikeye atanlar vs vs bunlara isteğini yaz ama teyp nedir şaka gibi bir yasa olmuş. Kesin artık film de tamamen yasak olmuştur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Sürücünün görüş alanında bulunan, sürüş güvenliğini etkileyen ve araç orjinalinde olmayan şekilde montaj yapılan multimedialar yasak diye biliyorum. Tüm cihazlar arka koltukta değilse sürücünün görüş alanında.. Tanımı camı kapatan diye düzenleseler olabilir. Demokrasiymi insan haklarıymış modifiye özgürlüğüymüş bunlar hikaye... yolda telefonla konuşan vatandaşa birşey yapamadıkları sürece değersiz. Telefon taşıyana ceza kessinler. nasıl fikir. üst araması yaparlar. telefon bulurlarsa "sen bunla konuşacağdın" diye ceza kesebilirler mesela. aynı şey. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ekranlarla ilgili durumda 1 nisana kadar ertelendi. Yazilan cezalar silindi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tüm cihazlar arka koltukta değilse sürücünün görüş alanında.. Tanımı camı kapatan diye düzenleseler olabilir. Demokrasiymi insan haklarıymış modifiye özgürlüğüymüş bunlar hikaye... yolda telefonla konuşan vatandaşa birşey yapamadıkları sürece değersiz. Telefon taşıyana ceza kessinler. nasıl fikir. üst araması yaparlar. telefon bulurlarsa "sen bunla konuşacağdın" diye ceza kesebilirler mesela. aynı şey. 👏🏻👏🏻👏🏻 Altına imzamı atarım abi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: A3 ün tam orta konsolunda sanki kanunun tariflediği yasağı çiğneyen tarzda orjinal ekran koymuşlar. Bu açılıp kapanabiliyordu galiba. Öyle hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bakalım yasayı nasıl düzenleyecekler. Sanırım kıstas orada orijinal olmasından ziyade araç hareket halindeyken video oynatılıp oynatılmayacağı olacak. Togg’da soldaki ekranda hareket halinde video kapanıyor. Sağdakiler ise hareket halinde sürücü kafayı sağa çevirirse ekranı kapatıyor. Yoluna bakınca geri açıyor. Acayip acayip şeyler. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Telefon tutucu yasak olursa navigasyona da mı bakmayak derler. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Navigasyonu bence yasaklayamazlar ama hareket halindeyken adres falan giremeyeceğin şekilde olması lazım bu mantıkta bakınca. Telefon bu nedenle her haliyle sıkıntı. Böyle giderse araç teybinden şarkı bile seçemeyeceğiz… Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bakalım yasayı nasıl düzenleyecekler. Sanırım kıstas orada orijinal olmasından ziyade araç hareket halindeyken video oynatılıp oynatılmayacağı olacak. Togg’da soldaki ekranda hareket halinde video kapanıyor. Sağdakiler ise hareket halinde sürücü kafayı sağa çevirirse ekranı kapatıyor. Yoluna bakınca geri açıyor. Acayip acayip şeyler. kafayı çevirmeden bakarsın. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tüm cihazlar arka koltukta değilse sürücünün görüş alanında.. Tanımı camı kapatan diye düzenleseler olabilir. Demokrasiymi insan haklarıymış modifiye özgürlüğüymüş bunlar hikaye... yolda telefonla konuşan vatandaşa birşey yapamadıkları sürece değersiz. Telefon taşıyana ceza kessinler. nasıl fikir. üst araması yaparlar. telefon bulurlarsa "sen bunla konuşacağdın" diye ceza kesebilirler mesela. aynı şey. Karpuz kabuğu getirmesek nasıl olur hocam? Ciddiye alırlar yazarlar falan... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Sahın yazdı: Karpuz kabuğu getirmesek nasıl olur hocam? Ciddiye alırlar yazarlar falan... Mantıklı. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ön camda ısıyı kessin diye şeffaf film yapıştırdım. Kaç sene sonra çevirmede içerisi görünmüyor sökmen lazım dediler sökmedim. Sonuçta muayene bu durumu hafif kusurlu olarak belirtmiş. Kendi aralarında ortak nokta yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ön camda ısıyı kessin diye şeffaf film yapıştırdım. Kaç sene sonra çevirmede içerisi görünmüyor sökmen lazım dediler sökmedim. Sonuçta muayene bu durumu hafif kusurlu olarak belirtmiş. Kendi aralarında ortak nokta yok. Ceza yazdılar mı bu sebepten? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şeffaf olmasına rağmen nasıl içerisi görünmüyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Ceza yazdılar mı bu sebepten? Yazmadılar. Ümit Türk yazdı: Şeffaf olmasına rağmen nasıl içerisi görünmüyor? Ben de anlamış değilim arada ışık yüzeyde kırılınca renk renk oluyor bir ihtimal olabilir ama içeresinin görünmeme ihtimali yok. Aracın diğer camlarında da film var ancak ön kapıdakiler açık tonda belli oluyor. Sadece arkalar daha koyu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts