Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Murat Öngür yazdı: ne yapacağımızı neyin yasak neyin olmadığını bilmiyoruz. bizim bilmememiz normal zira yasa koyucu da an itibarı ile blmiyor, 1 nisanda öğreniriz. İlkay Başaran yazdı: Espsi kapanabilen tüm arkadan itişli arabalara drift cezası yazsınlar bence. Sonuçta istese drift yapabilir. biz yapamamıyız amca ha hiç mi yapamacız yok mu bize 1 1 Yorum bağlantısı
Timur Yıldırım 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Öncelikle karayolları trafik yönetmeliğinin belirli kuralları var cam filminde zaten belirli oranlara izin veriyor fazlasını yapmadığın sürece sıkıntı yok ki benim ön cam filmi olarakta madico markasının clearplex ön cam filmini yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım da trafikte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Timur Yıldırım yazdı: cam filminde zaten belirli oranlara izin veriyor trafik yönetmeliğinde izin verilmiyor, kararname ile askıya alındı cam filmi yasağı. en ön camda tüm dünyada film yasak 2 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Timur Yıldırım yazdı: Öncelikle karayolları trafik yönetmeliğinin belirli kuralları var cam filminde zaten belirli oranlara izin veriyor fazlasını yapmadığın sürece sıkıntı yok ki benim ön cam filmi olarakta madico markasının clearplex ön cam filmini yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım da trafikte Yönetmelik askıya alındı. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Terör propagandası serbest hatta bir övünç kaynağı haline geldi ama cam filmi yasak. Canım memleket cehalet elinde ne hallere düştü. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ekipler sapla samanı ayıracak detaylı kanuna sahip değil. Basit bi karton yaparsın camın arkasına koyarsın çizgi görünmüyorsa kalibrasyon kartonundan cezayı yazarsın. Sanıyorum 1 numara ön yanlarda serbest olması gerekiyor standarda göre. Öne ise hiç olmamalı saydam bile olsa. Ne detaylı kanuna ne detaylı araç bilgisine sahip değiller çoğu otomobilden asla anlamıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Şaka koymuşlar bunu. Arkaya projeksiyon koyup cama yansıtsak? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts