İçeriğe Yönlendir

Ne Yasak Ne Değil 😅

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Araç kamerası yasak mı değilmi? 

Kimsede net bir bilgi yok. 

En iyisi vergi gibi herkesten ceza alsınlar senelik 6 aylık olarak böylece ugrasmazlar. Ceza ve vergi ile devlet giderlerini idame etmeye çalışıyorlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ön cama yapışan takılan her şey yasak kanun maddesine göre, aslında sonradan takılan herşey .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Çağlar Bayur yazdı:

ön cama yapışan takılan her şey yasak kanun maddesine göre, aslında sonradan takılan herşey .

Ne yapacağız sokecekmiyiz şimdi 🤔

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Kameralar yasak değil, video seyredilmediği ve güvenlik için yasak olmadığı söylendi, ayna çevresinde görüşü etkilemeyecek şekilde montaj şartı ile.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Selçuk Bakış yazdı:

Kameralar yasak değil, video seyredilmediği ve güvenlik için yasak olmadığı söylendi, ayna çevresinde görüşü etkilemeyecek şekilde montaj şartı ile.

Benim kamera görüşü engellemiyor zaten. Ama ne yapacakları da belli olmaz. Bence bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Murat Öngür yazdı:

Benim kamera görüşü engellemiyor zaten. Ama ne yapacakları da belli olmaz. Bence bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var 

İnstada yasakları açıklayan polis var, o söyledi. Onun yalancısıyım 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selçuk Bakış yazdı:

görüşü etkilemeyecek şekilde montaj

kriteri nedir kanunda yazılı olmalı 

Selçuk Bakış yazdı:

İnstada yasakları açıklayan polis var, o söyledi. Onun yalancısıyım 

ceza kesersin kesmezsin diye tartışan videosu da vardı çevirmede iki memur arasında. işi garantiye almalı 30 gün ehliyet falan men diyen var

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Çağlar Bayur yazdı:

kriteri nedir kanunda yazılı olmalı 

ceza kesersin kesmezsin diye tartışan videosu da vardı çevirmede iki memur arasında. işi garantiye almalı 30 gün ehliyet falan men diyen var

Telefon tutacağımı söktüm çok dertliyim, kamerayı da sökersem emniyet hiç emniyette olmaz :fiuw:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...