Kübra Nur 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Sinan Akgöl yazdı: 2008 hybrid tavsiye etmem. 2008 kullancisi olarak. Çift kavrama şanzimanla ilgili sorunlarini okumaya başladim. Kampanya olarak 408 gt olabilir. Bayileri sevdiginiz markalari gezin araçlari inceleyin liste fiyatlarindan indirimler var. Toyota 1.5 hybrid cross olabilir vergi diliminde chr gore 1 kademe altta. aklımda olsun teşekkür ederm 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat Paylaş 28 Şubat sıfır aegea olmaz mı mesela 1.6öjet otomatik falan 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: artık gelmiyor vergisi arttı Satışa devam? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Jeep avenger hibrit gidip inceleyin. Tabeplerinize karşılık gelen kara taşıtı https://shbd.io/s/MkGZXkox 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 1 Mart Paylaş 1 Mart Cam tavan şart değilse kia sportage yeni bir paket çıkarmıştı, 1999 liraya. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart Paylaş 1 Mart Sani Gerşon yazdı: Satışa devam? Okuduğum haber yanlıştı o zaman. Olabilir. Geçenki vergi furyasında. Ya da https://www.yenisafak.com/foto-galeri/ekonomi/otomobil-alacaklar-dikkat-bu-araclarin-fiyati-yarin-500-bin-lira-artacak-4770885/1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Mart Paylaş 1 Mart Bayilere bir sorun. VW ID 4’ü 2200 civarına veriyorlar. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 1 Mart Paylaş 1 Mart Grandland gs paket diyorum. O paraya sıfır çok güzel araç. 2. el olur denirse de kesinlikle corolla cross derim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart grandland hoş bir araç ancak ötv kademe değişim ile sahipleri bayağı bir ilave meblağa kavuştu ben hoşlanmadım Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 Mart Paylaş 1 Mart Kübra Nur yazdı: cherry Bence listede hiç olmamalı. Elroq, Qashqai, ID 4 bence güzel seçenekler, canlı incelenmeli. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart Paylaş 2 Mart Fatih Keskin yazdı: ben olsam araba almam hep masraf hep masraf Dedi kapısında 7 arabası olan bilge 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart Paylaş 2 Mart "bir ben vardır benden içeri" demeye getiriyo. teşbih. 2 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Seçkin Koç yazdı: Yeni Qashqai Yeni Kia sportage Bunlar ortalama 8 litre yakar. CHR kampanyasi var. 2 milyon Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 4 Mart Paylaş 4 Mart 2 milyon para verip 150 bin km'ye kadar araç asla almam. Gider sıfır km ne alabiliyorsam onu alirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Tam 2 varsa eski kasa 2024. Km de 1 tl dışardan şarj edersen. Şehiriçi daha az yakar. Büyük olması eksi. Biraz sert . 2300 varsa yeni kasa alın o daha yumuşak 18 jantlı 2350 yeni kasa sıfır kasımdan beri aynı fiyat mı bu? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Mart Paylaş 4 Mart Çağlar Bayur yazdı: kasımdan beri aynı fiyat mı bu? Aralık'ta yazmış Hocam Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Mart Paylaş 4 Mart Togg fiyatı değişmedi Teslayı bilemem 500 bin T10X'e, 750 bin T10F'e 12 ay sıfır faiz taksit yapıyor. Mart ayında 15 bin kw Trugo istasyonlarından 6 ay boyunca şarj, ilk bakımı da hediye ediyor. 80.000 km'ye kadar neredeyse sadece emmiye ödeme yapıyorsun. Mazot artınca çok mantıklı olmaya başladı. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart Çağlar Bayur yazdı: aralık ta kabul, ocak hatta şubata da razıyım evet aynı. Yorum bağlantısı
Ahmet Çolak 17 Mart Paylaş 17 Mart Merhaba, Yaklaşık 3 yıldır 2008 model 2.0 TDI Passat Variant kullanıyoruz. Yeni bir araç almayı planlıyoruz. Mevcut aracımızın konforundan, sürüşünden ve genişliğinden memnunuz. Yeni Passat modellerini inceledik ancak donanımlı versiyonların fiyatı oldukça yüksek ve teknolojik açıdan beklentilerimizi tam karşılamadığını düşünüyoruz (B8.5 kasa). Şu anda özellikle Tesla Model Y Long Range (eve şarj istasyonu takbiliriz) ve Chery Tiggo 8 Pro Max modelleri arasında kararsızız. Önceliğimiz geniş iç hacim, yüksek konfor ve aile kullanımına uygunluk. Nisan ayının son haftasında satın alma yapmayı planlıyoruz. Bu kriterlere uygun, önerebileceğiniz alternatif araçlar varsa görüşlerinizi rica ederiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts