İçeriğe Yönlendir

2.000.000 TL’ye Önerebileceğiniz Araçlar

Ahmet Çolak

Recommended Posts

Ahmet Çolak

Merhaba,

Yaklaşık 3 yıldır 2008 model 2.0 TDI Passat Variant kullanıyoruz. Yeni bir araç almayı planlıyoruz. Mevcut aracımızın konforundan, sürüşünden ve genişliğinden memnunuz.

Yeni Passat modellerini inceledik ancak donanımlı versiyonların fiyatı oldukça yüksek ve teknolojik açıdan beklentilerimizi tam karşılamadığını düşünüyoruz (B8.5 kasa).

Şu anda özellikle Tesla Model Y Long Range (eve şarj istasyonu takbiliriz) ve Chery Tiggo 8 Pro Max modelleri arasında kararsızız.

Önceliğimiz geniş iç hacim, yüksek konfor ve aile kullanımına uygunluk. Nisan ayının son haftasında satın alma yapmayı planlıyoruz. Bu kriterlere uygun, önerebileceğiniz alternatif araçlar varsa görüşlerinizi rica ederiz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet Çolak yazdı:

Tesla Model Y Long Range

2. milyon mu bu araba

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

2. milyon mu bu araba

evet bulursun. ama ben SR alsın isterim. hem batarya lfp hem de kameralar V4. hem vergisi düşük. 

Ben Atto3 e de bakmanızı öneririm. 

Ayrıca T10F e de bakabilirsiniz. Passat sonrası iyi gelir. 

Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki

Sıfır alacaksanız, Suzuki S-Cross, Toyota C-HR, Citröen C3 AirCross, Kia Sportage, Kia Xceed

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Yeni superb kullanıyorum. Sizin taleplerinizin hepsini karşılıyor. Sahibinden de baktım 2024 yeni kasalar 2,5m civarında. Belki pazarlıkla biraz daha düşer. Şirkette SW yeni passat lar da var. Kasa yapısından  mı bilemiyorum ama superb in yalıtım ve yol konforu sw passat a göre biraz daha iyi. 

1,5tsi hibrit in ş.içi yakıt tüketimi 6,4-6,7 arasında. Menzil rekorum 1 depo ile 1380 km (70 litre) bu tüketimede yol bilgisayarı 4,4 gösteriyordu. (Ankara-Antalya-Ankara)

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Dip not: 2milyon civarına sıfır sportage gördüm bayide. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...