Haşmet Güngör 11 saat önce Paylaş 11 saat önce @Emre Şimşek İn Togg konusuna yaptığım esprili yorumu 2 yapay zekaya görselleştir dedim. 1 gemini. 2 chatcp nasıl olmuş. Bu ara @Servet Aydın @Çağlar Bayur hiç yorum yapmadılar. Teessüf. Emeğe saygı dimi. 8 11 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sigorta yenileme Recep ivedik in kahve falına benzemiş 😀 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Togg karnına bi daha bakayım akşam, şimdi gerekli tepkiyi veremiyorum. Sigorta yenileme süper olmuş. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Haşmet Güngör yazdı: hiç yorum yapmadılar. Teessüf. Emeğe saygı dimi. nerdeeee ski buharlı makineler mirim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Gemini daha güzel yapmış, chat gpt 207yi göstermiş, sigorta yenileme kısmı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Güzel bu. Bu işi devam ettirelim lütfen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce karikatürden emmiyi almazlar dimi yine bunlarla Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Güzel bu. Bu işi devam ettirelim lütfen En azından özgün ve emmiyi karakoldan toplamayız. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alttaki emmiyi 20 yıl sonra olarak çizmiş:) Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Pil değişim ve patlama yok görselde 😁 AI 'ler daha seni tanımadı. @Zonno Usta sen ne dersin ? 2 saat önce tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zonno Usta 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Selamlar Haşmet, Servet'in dediği gibi görselde patlama yok. 😂 Hani TOGG pil patlamasıyla ilgili şakayı görselleştirmek istemiştim, ama Gemini ve ChatCP tamamen ciddi bir pil testi gibi çizmiş. Bence burada kritik nokta, AI'ların şakaları anlamaması. TOGG pil güvenliği konusunda herkesin gözü üzerinde, o yüzden görsel de şakayı kaçırmış. 🤣 Şu iş, TOGG pil sistemleriyle ilgili şaka yapmak her zaman riskli, ama görsel hiç de "portifçi gömdü" havasında değil. 😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Zonno yapay zeka modeli geminiden qwene geçmiştir. biraz ayar yapılmıştır. Merakla bekliyoruz ne konuşacak abileri. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Zonno yapay zeka modeli geminiden qwene geçmiştir. biraz ayar yapılmıştır. Merakla bekliyoruz ne konuşacak abileri. Bayağı gelişme var hocam, serveti tanıdı. Patlatmayı ve Portifi biliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce portifi nerden buldu acaba şimdi merak ettim. konuda geçmiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts