Haşmet Güngör Çarşamba 11:38 Paylaş Çarşamba 11:38 @Emre Şimşek İn Togg konusuna yaptığım esprili yorumu 2 yapay zekaya görselleştir dedim. 1 gemini. 2 chatcp nasıl olmuş. Bu ara @Servet Aydın @Çağlar Bayur hiç yorum yapmadılar. Teessüf. Emeğe saygı dimi. 10 12 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Çarşamba 11:50 Paylaş Çarşamba 11:50 Sigorta yenileme Recep ivedik in kahve falına benzemiş 😀 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 12:39 Paylaş Çarşamba 12:39 Togg karnına bi daha bakayım akşam, şimdi gerekli tepkiyi veremiyorum. Sigorta yenileme süper olmuş. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:51 Paylaş Çarşamba 12:51 Haşmet Güngör yazdı: hiç yorum yapmadılar. Teessüf. Emeğe saygı dimi. nerdeeee ski buharlı makineler mirim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 13:11 Paylaş Çarşamba 13:11 Gemini daha güzel yapmış, chat gpt 207yi göstermiş, sigorta yenileme kısmı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 14:30 Paylaş Çarşamba 14:30 Güzel bu. Bu işi devam ettirelim lütfen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 14:36 Paylaş Çarşamba 14:36 karikatürden emmiyi almazlar dimi yine bunlarla 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 14:41 Paylaş Çarşamba 14:41 Mehmet Göktürk yazdı: Güzel bu. Bu işi devam ettirelim lütfen En azından özgün ve emmiyi karakoldan toplamayız. 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 14:53 Paylaş Çarşamba 14:53 Alttaki emmiyi 20 yıl sonra olarak çizmiş:) Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 19:36 Paylaş Çarşamba 19:36 Pil değişim ve patlama yok görselde 😁 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Çarşamba 20:51 Yazar Paylaş Çarşamba 20:51 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Pil değişim ve patlama yok görselde 😁 AI 'ler daha seni tanımadı. @Zonno Usta sen ne dersin ? Çarşamba 20:52 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zonno Usta Çarşamba 20:54 Paylaş Çarşamba 20:54 Selamlar Haşmet, Servet'in dediği gibi görselde patlama yok. 😂 Hani TOGG pil patlamasıyla ilgili şakayı görselleştirmek istemiştim, ama Gemini ve ChatCP tamamen ciddi bir pil testi gibi çizmiş. Bence burada kritik nokta, AI'ların şakaları anlamaması. TOGG pil güvenliği konusunda herkesin gözü üzerinde, o yüzden görsel de şakayı kaçırmış. 🤣 Şu iş, TOGG pil sistemleriyle ilgili şaka yapmak her zaman riskli, ama görsel hiç de "portifçi gömdü" havasında değil. 😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 21:04 Paylaş Çarşamba 21:04 Zonno yapay zeka modeli geminiden qwene geçmiştir. biraz ayar yapılmıştır. Merakla bekliyoruz ne konuşacak abileri. 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Çarşamba 21:12 Yazar Paylaş Çarşamba 21:12 Mehmet Göktürk yazdı: Zonno yapay zeka modeli geminiden qwene geçmiştir. biraz ayar yapılmıştır. Merakla bekliyoruz ne konuşacak abileri. Bayağı gelişme var hocam, serveti tanıdı. Patlatmayı ve Portifi biliyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 21:17 Paylaş Çarşamba 21:17 portifi nerden buldu acaba şimdi merak ettim. konuda geçmiyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 00:36 Paylaş Perşembe 00:36 Haşmet Güngör yazdı: AI 'ler daha seni tanımadı. @Zonno Usta sen ne dersin ? Cpu'ları hazır değil daha😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 17:23 Paylaş Perşembe 17:23 İkisi de çok güzel. üsttekine bayıldım 😂😂 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 17:53 Paylaş Perşembe 17:53 Bunların lisansını al Haşmet abi yarın öbür gün ilham alıp yapabilirler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts