Fatih Alpur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Arac 1 vitese bazen geçerken takılma hissiyatı yaşatıyor geri vitese geçerken de bazen geçmiyor geçtiğinde bi anda geçiyor araba sarsılıyor şanzımana da el atmak istiyorum bilgisi olan abilerim nelerden kaynaklanır bu durum mekanik olarak ve tahmini kaç paraya patlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce önce 2 ye sonra geriye tekınca düzgünse kurcalamayın derim, açan usta komple şanzıman ister diyebilir araç liftte kalır 4 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sadece 1de ve geride yapıyorsa muhtemelen baskı balata azalmıştır tam ayırmıyordur debriyajı biraz yükseltin öyle deneyin Yorum bağlantısı
Fatih Alpur 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: önce 2 ye sonra geriye tekınca düzgünse kurcalamayın derim, açan usta komple şanzıman ister diyebilir araç liftte kalır 2 ye attım sonra geriye attım 2 den sonra geçmeme problemi daha net belli oluyor arada bi geri ye geçti şimdi denedim geriye takarken tam geçmiyo takılı kalıyo bi yerde geçince tak diye giriyo araba sarsılıyor ne yapma mı tavsiye edersin abi benim arabayada bi fısıldasaydın iyiydi 🙄🙄 Fatih Alpur yazdı: 2 ye attım sonra geriye attım 2 den sonra geçmeme problemi daha net belli oluyor arada bi geri ye geçti şimdi denedim geriye takarken tam geçmiyo takılı kalıyo bi yerde geçince tak diye giriyo araba sarsılıyor ne yapma mı tavsiye edersin abi benim arabayada bi fısıldasaydın iyiydi 🙄🙄 Abi denerken geri geçmemiş cayır cayır etti aklım gitti 2 den sonra geriye atma şeklini denedim problem daha net bi şekilde ortaya çıktı abi ne yapam ne eden bayramdan sonra araba lift kalkacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce önce dıştaki vites kol mekanizmasına bakardım orası takılma yapabilir, sıralamada şanzıman açmak en sondur, ehil olmayan masada bile bırakabilir sağlam bile olsa şanzıman Yorum bağlantısı
Fatih Alpur 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: önce dıştaki vites kol mekanizmasına bakardım orası takılma yapabilir, sıralamada şanzıman açmak en sondur, ehil olmayan masada bile bırakabilir sağlam bile olsa şanzıman Şanzımanı sana getireyim abi? Fatih Alpur yazdı: Şanzımanı sana getireyim abi? Ya da arabayı direk getireyim bi test edersin söylersin uyar ise sana Yorum bağlantısı
Recommended Posts