Hüseyin Gündoğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Merhaba, neredeyse 5-6 aydır audi 2019 model audi a4 45tfsi araca sahibim. Aracımı severek kullanırım. Fakat yakın zamanda canımı sıkan birkaç husus var: aracı çalıştırdığımda normal bir şekilde çalışıyor. İlk hareket ettiğimde araç, silkleme, vuruntu tarzı birşey yapıyor. Sadece ilk kalkışta yapıyor. Araç stop ediyor gibi bir hissiyat veriyor. Gaza bastıımda devam ediyor. Sonrasında herhangi bir sorun olmuyor. Aracım 149.000 km de. Şanzıman yağını daha yeni değiştirdim. Servise götürdüğümde yaşadığım sorunu detaylı bir şekilde servisteki ustaya anlattım. Cihaza bağladılar ve araçtaki tüm değerlere baktılar fakat herhangi bir sorun bulamadılar. Ben kavramadan şüphelediyordum. Bunu da servise söyledim. Ama onlar, kavrama sensör olduğunu, eğer kavrama bir sorun olsaydı cihazda mutlaka göreceklerini söylediler. Aracımın tüm değerlerini sıfırladır. Sıfırladıktan sonra bahse konu problemi bir süre yaşamadım ama sonradan tekrar nüksetti. Sizce kavramada bir sorun yoksa neden olabilir ? Araçta titreme sorunuda yok bu arada. Sadece 1. Viteste ilk kalkışta yaşıyorum bu sorunu. Bujilerden, volanttan, motor kulaklarından olabilme ihtimali var mı ? Bu sorunu daha önceden yaşayanlar veya bilgi sahibi olan siz kıymetli forum üyelerinden geri dönüş beklemekteyim. saygılar 1 saat önce tarihinde Hüseyin Gündoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts